Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Все таємне стане явним.

2022-01-17 19:46 Теорія зговорів чи варто таки повірити на слово? Я думаю, що правда знову десь посередині. І ... Все таємне стане явним.

Теорія зговорів чи варто таки повірити на слово? Я думаю, що правда знову десь посередині. І все це на фоні головного суперника, який зробив один великий трансфер і наголосив, що готовий купувати ще. У спорті завжди є баланс. Якщо твій суперник продовжує підсилюватись, а ти продав свого основного бійця і не підсилив склад, то ти точно став слабшим.

А суперник точно став сильнішим. Вся ж ця історія із гравцями, які залишаються на період активних зборів у Венесуелі, під гаслами, що через 2 тижня важливий матч збірної… Так це через 2 тижня. Краще провести їх у клубі, який тобі платить заробітну плату, де ти так і не зумів закріпитись і треба боротись за місце під сонцем чи дома в зоні комфорту? Риторичне питання.
Динамо знову показує подвійні стандарти. Де Пена в той час, коли хлопці вже намотували на базі кола і проходили медогляд, ще ніжився на уругвайському сонечку. Вітіньо в цей час вже активно працював. У нього теж є маленька дитина. Та й не тільки у нього. Діти нещодавно народились у багатьох динамівців, того ж Вербіча, Буяльського. Але вони вже більше тижня активно працюють на базі. Виходить, що Де Пені можна, а іншим – ні. Рамірес взагалі ігнорує збори чи його ігнорують і працевлаштовують в іншому місці? Шкурін, Караваєв, Забарний, Лєднєв. Дуже багато гравців залишились в Києві. І якщо більшість проходила медогляд, то от Шкуріна я там не помітив. Це все дійсно може бути збігом обставин. Позитивні тести на Ковід. Та от я не вірю. Частина гравців точно не поїхала на збори абсолютно через інші обставини.

Одне з відео на клубному ютуб-каналі говорить про те, що Динамо отримало підсилення. Яке? Артем Бєсєдін. Не буду сперечатись. Артему ще треба відновлюватись і в поточних умовах він дійсно підсилить лінію атаки. На збори полетіли і гравці дубля. Нещерет, Моргун, Вівчаренко, Боль, Бражко і Волошин. Для більшості це ж далеко не перші збори. По суті жодного нового імені. Той же Боль ще рік тому був у заявці Динамо на офіційний матч. Та от єдине підсилення, яке дійсно лежить на поверхні, яке всі так очікували, по суті не відбулось. Самба Діалло підписав із Динамо новий довготривалий контракт, яскраво засяяв у юнацькій ЛЧ, є найкращим гравцем турніру дублерів і він не потрібен Луческу. Я повторюсь, що все це на фоні продажу лідера команди, я про Миколенка. Гроші отримали. Дубінчак – можливо і альтернатива. Та от яким чином Динамо буде підсилюватись на фоні конкурента, який підписав гравця основної обойми Аякса? Діалло міг би стати противагою. Можливо не такий титулований але один із найкращих молодих гравців юнацької ЛЧ, а значить і всього континенту. Динамо не підписує жодного якісного новачка, втрачає Миколенка і ми заявляємо про бажання боротись за золоті нагороди більш слабшою обоймою.

Луческу сам собі не ворог. Немає ніяких зговорів. Є ж Вітіньо, який повинен заграти. Динамо і далі сильніше за шахту і виграє чемпіонат. Можна продовжувати цю риторику достатньо довго. Але все насправді не так. Дуже багато підводного каміння. А те, що над водою, нажаль засмучує. Те, що під водою, все воно якесь мутне, брудне і змушує думати в негативному розрізі про перспективи на весняну частину сезону. Та я дійсно хочу помилятись і Динамо найближчим часом зробить парочку гучних і потужних трансферів, здивує всіх і заявить ділом про амбіції на перемогу в чемпіонаті.

Дякую за вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.01.2022, 19:46
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть