Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сатана і футбол. Жахіття з життя потустороннього світу.

2022-05-20 12:32 Сатана в гнівному настроі блукав лабірінтами пекла. Він думав. Він аналізував. Він бісився. Він гарчав. Десь ...

Сатана в гнівному настроі блукав лабірінтами пекла. Він думав. Він аналізував. Він бісився. Він гарчав.

Десь він допустився помилки. Десь він махнув повз. Але ж де?!! Операція готувалась десятиліттями. Все було продумано наперед, тисячі і тисячі загублених душ працювало на успіх. І він - улюбленець, випестований по суті самим Вельзевулом, справжній майбутній Антихрист.

Маленький, миршавий, лисий, з поганою координацією, але ж- гігант! Як він нагадував Вельзевулу іншого такого ж, свого співвітчизника, який вивершувався сто років назад...

На шляху Сатани якийсь дрібний чорт, зігнувшись, щось прибирав. Класний момент! Люцифер нечутно розбігся і влупив чортиську потужного підсрачника. Чортисько летів, пердів і радувався, аж поки глобоко не встряг рогами в кам'яну стіну і не почав завивати. Сатана задоволено почимчикував далі. О, він би міг стати великим футболістом! Тепер чортиську прийдеться спилювати роги, інакше не висмикнуть.

Цю забаву Вельзевул відкрив для себе з початком весни. Коли порушились всі його плани і коли він не знаходив виходу своій люті. Звісно, у нього була " персональна група грішників ", яких він обов'язково страшно мучив кожного ранку ( Гітлер, Сталін, Іван Грозний та інші ), але лють не зникала, заливала очі червоним туманом і заважала думати та аналізувати.

Тоді він заповзявся ловити і гвалтувати чортиць. Чортиць ловити було важко. Іх було мало ( все-таки саме тут було важке виробництво ). І, зрештою, якось все це дійство не виходило подібним на люте та жорстоке згвалтування. Чортиці, хоча й стогнали, але обнімали його, називали Люциком або Вельзиком і шепотіли на вухо такі соромітності, що аж хвіст завертався. До того ж, грішні душі витріщалися з котлів, десь роздобували під це діло поп-корн, підбадьорували і давали поради.

А ось підсрачники - саме то! Весело і по-молодецькі.

Але в цей трагічний момент не допомагали навіть підсрачники. Зрештою, саме зараз навкруг його шикарного стола в стінах верещав добрий десяток самих наближених чортів та демонів.

Як можна було провалити таку операцію?!!

Де ж вони прорахувались?!!

Зрештою, сьогодні прорвало Вельзевула коли заговорили про Євробачення. Як, вони ще й співають?!! І навіть перемагають?!! А коли почали розповідати про проблеми Петракова ( багато високопоставлених чортів були вболівальниками ), Сатана не витримав...

Здається, все пропало!

Сатана понуро брів по лабиринтах пекла. Чорти ховались по закапелкам.

Збірна Украіни з футболу готувалась до матчу зі збірною Шотландіі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.05.2022, 12:32
auto-sergej549
Статус:
Наставник (1730 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть