Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На дні. Чи час вже відштовхнутися від дна?

2022-10-30 19:51 " Динамо " Київ зіграло 3 : 3 із " АЕК " Ларнака, програючи за ходом ...

" Динамо " Київ зіграло 3 : 3 із " АЕК " Ларнака, програючи за ходом зустрічі 1 : 3. Таким чином, вони почали відштовхуватися від дна.

До початку матчу не вірив у перемогу киян, якби вони виграли, то сказав би те саме. Так, розум не вірив, я гадав максимум нічия 1 : 1. Але все-таки вболівальник десь дуже глибоко в душі та повинен сподіватися на краще.

І десь там далеко в глибині щось шепотіло так тихенько-скромненько : " А може сьогодні нарешті вистрелить..." Вистрелили та не дострелили.

Хочу обговорити деякі, найцікавіші на мою думку, епізоди. Та-а-а-к гравці виходять на поле, оголошують стартові склади команд. Почувши прізвище " Ванат", навіть в голос сказав: " Нарешті Ваната випустили в старті, чого його так довго на лавці тримали!" , - з'явилася надія, що напад обов'язково щось заб'є сьогодні... Ванат кладе м'яч під стійку! " Знову цей клятий offside , та коли ж ви вже навчитеся уникати " поза грою" ? До речі, ми вже " летимо" 0 : 1... Але Владислав, майстерно корпусом вкривши м'яч від захисника, пробиває в " сліпу " зону під опорну ногу кіперу - 1 : 1. Вихід # 11 виправдався.

" Та дзьобана ж ти ситуація - 1 : 3 " горимо" вже". Краще киянам не знати якими словами я сварив їх біля екрана телевізора... І мабуть, не я один. Та не від того ж я їх сварив, що люблю когось ображати. Це щось схоже коли любиш свою дитину, вкладаєшся в неї матеріально та морально, а вона знову " двійку " додому принесла.

А на полі біло -сині продовжують на волах їздити: ні швидкості, ні агресії, ні ризикованих індивідуальних дій попереду. У цей час ризикувати виходить лише біля власних воріт...

Вихід Дениса Гармаша. Ключова заміна матчу. Чого варті лише два голи: 1-й гол виборов позицію і з лінії воротарської ударом головою "прошив" ворота над кіпером ( Для тих хто не стояв на воротах скажу:" З близької відстані м'яч над головою важче відбити , ніж м'яч що летить 1- 1,5 м в бік) 2-й гол- прийняв м'яч на груди і під опорну ногу воротаря проштовхнув сферу...

Кахім Переріс виходить на заміну. І не скажеш, що це один із перших матчів в основі. Ну справді, він виділявся і не дарма отримав одну з найвищих оцінок в команді ( другий після Гармаша).

Вихід Самба Діалог запам'ятався мені шаленим бажанням довести, що його не дарма випустили. Мало пряму червону картку не отримав. Часу у нього було обмаль, але він показав, що дуже воліє грати в основі. На мою думку, він сильно запальний, йому слід дещо вгамувалися, бо з таким темпераментом відіграти увесь матч - та ще задачка!

Я не тренер і не експерт, щоб давати поради професіоналам. Але свої побажання вискажу. За словами професіоналів, адаптація нового гравця - чутливий процес. На все свій час. Сподіваюся, що їхній час вже на підході. Вони не розчинилися на полі, а навпаки виділялися. Дуже хочеться вірити, що у наступних матчах вони отримають більше ігрового часу. Вибачте, але наприклад: Бєсєдін, Андріївський, Шепєлєв корисні лише коли у всієї команди йде гра чи рахунок дозволяє експериментувати.

Коли тривалий час знаходишся в депресивній ситуації, то ти неминуче "закисаєш". Смикаєшся навіть від однієї думку , що зараз знову якась фігня трапиться:" Аби тільки не я помилився..." До новачків ще не "приклеїлася" ця аура і вони виглядають розкутіше. До того ж, рівень їхньої майстерності дозволяє діяти різноманітно та рішуче...

Коли ми "горіли" востаннє " -2" та відігравалися? Коли в останні 10 хвилин у міжнародному матчі 2 голи забивали? Все-таки, це чогось та варте...

" Динамо" вже вдалось відштовхнутися від дна? Ще не зовсім. Мій вердикт такий: Не програють " Фенеру" , то на сьогоднішній день це буде гарний результат та має додати впевненості гравцям. В призові за очки в єврокубках ніхто не відміняв. Так вилетіли, але престиж та гроші - гарна мотивація

P.S: А Владислав Ванат відіграв увесь матч проти " Кривбаса" : гол + асист

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2022, 19:51
auto-dmitro-gudima
Статус:
Опытный писатель (219 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть