Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки після побаченого вчора ( оновлені)

2022-11-04 10:54 Вчора ні на що не сподівався, бо команда грає так, що соромно було б за Динамо ...

Вчора ні на що не сподівався, бо команда грає так, що соромно було б за Динамо навіть з комуністичною назвою Червона дишля або Світло у тунелі. Команда давно мертва, можливо ще не до кінця, але лежачи виграти не те що гру, навіть епізод, неможливо і штаб під керівництвом пана Луческу зобов’язаний це знати .

Кияни навіть не ходять, вони лежачи дивляться футбол , а потім мають нахабство нам про розповідати з розумним обличчям, як вони бажали перемоги, як їм соромно та ще вибачались перед вболівальникам за голи, що влетіли в ворота Динамо.

А спіч Луческу після поразки дуже розвеселив, бо напевне він тренер , а чуєш його висловлювання, здається він гуморист. Суцільна брехня, спроба знов виправдати свій результат в Динамо за рахунок незрозумілих висновків особистого бачення гри , але ж навіть вболівальники давно зрозуміли , як то кажуть - де собака заритий. А Луческу ніяк не вгамовується та бреше всім в очі та ще з посмішкою, розповідає якусь маячню та дичину, бо потрібно після гри щось казати, але як мені здається, це не конкурс гумористів та вік цього пана саме такий, що найкраще дивитись футбол по телевізору та онукам розповідати про свої минулі тітули та здобутки.

Дорослі пани в клубі під назвою Динамо працюють , а поводяться як мали дітлахи - не піду з команди, каже один, мені дуже приємно та сподобається Київ, піде тільки переможцем - каже іншій. А команда йде на дно…бо рятівного кола немає, немає бажання щось міняти, бо здається, в клубі не розуміють що треба робити та ще дуже швидко. А якщо команда втопиться, всі щури почнуть розбігатися, бо Динамо для багатьох - гроші та великі гроші. Про честь, гідність та повагу до клубу , до країни не треба розповідати, бо для багатьох сучасних динамівців це - слова! Пусті, та нічого не значущі. Пам”ятаєте, як колись Гаттузо та його товариші співали гімн Італії в збірній, це треба чути і бачити, а як наші патріоти це роблять, коли гімн Україні лунає, вони ледь рота відкривали, бо їм все рівно за кого та де грати і це сьогодні під час війни. Невже вони грати почнуть з завзяттям та віддаючи всі сили? Ось це і є характер. Він формується з кожної дії, кожного епізоду. Наразі всі побачили цих бійців, на чолі з сивим румунським головнокомандуючим .

Все в Європі для Динамо поточного року закінчилось, залишається чемпіонат УПЛ, та Кубок України. Ось і побачимо, як команда , зі слів Луческу, тепер без жахливих переїздів, буде грати в Києві та інших містах країни. Наразі час для тренування є, кажуть, тренер все розуміє , як виправляти, бо він дуже впевнений в собі, залишається вболівальникам чекати… Але можна не дочекатися, бо життя не безкінечне, а має свій кінець. Буде дуже сумно , якщо першим остаточно вмре Динамо, а ми це в змозі побачити...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.11.2022, 10:54
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть