Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підйом розпочато чи ще тупцяємося у підніжжя

2022-11-13 00:56 Підйом розпочато чи ще тупцяємося у підніжжя? Категорично сказати " так" ще рано. В останньому матчі ...

Підйом розпочато чи ще тупцяємося у підніжжя? Категорично сказати " так" ще рано. В останньому матчі в ЛЄ проти "Фенера" кияни нічого путнього не показали. Проте огляд цього матчу поки що облишу... На разі хочу розглянути матч "Динамо" Київ - "Олександрія", який подарував мені позитивні емоції та дав певну надію.

..

Спочатку повідаю про деяких дійових осіб, а потім звернуся до матчу в цілому.

Гол , який не читався за ходом матчу, Віталія Буяльського в дотик після чіткої передачі з флангу. Знову зіграла зв'язка Циганков - Буяльський( шкода, що в ЛЄ таке траплялося рідко).

Віктор Циганков віддав 2 результативних передачі в матчі. І за ходом зустрічі діяв легко і розкуто, вміло взаємодіяв з партнерами. До того ж заробив пенальті, який не зафіксував арбітр.

Владислав Ванат хоча і не забив гол, але видав гарний матч. Створював гостроту у воріт суперника, сміливо та вдало йшов у дриблінг.

Джастін Лонвейк знову вдало влився в гру, замінивши Буяльського. Ударом в дотик у дальній кут завершив класну контратаку киян.

Шепєлєв відверто порадував у цьому матчі. Як сміливо і ефективно різким рухом пошив у дурні опонентів і з кута воротарського майданчика "зашилив" у дальній верхній кут . Такого розкутого і вмілого Володимира я давно не пам'ятаю. Виявляється, що може приємно дивувати .

Кабаєв ніби то з гри не випадав, але є одне суттєве "але": грає з великою пересторогою, то назад віддає, то поперек на 3- 5 метрів. А де ж флангові проходи, бодай, спроби обіграти один в один?

Тепер за команду: біло-сині сподобалися своєю швидкістю, взаємодією, якістю передач, переміщеннями, розкутістю, результативністю. А не сподобалися моменти, коли від чужого штрафного майданчика віддавали м'яч своєму голкіперу. Такий тактичний хід має виконуватися лише епізодично: а) щоб розтягнути захист суперника б) для аритмії, контролюючи м'яч, відпочивати в) для утримання рахунку, коли всі завдання на гру вирішенні

Так , суперник дещо полегшив завдання киянам, зігравши першим номером. З'являвся простір, який люблять динамівці. Але цим ще треба було скористатися. Суперник гідно грав і створив немало гостроти біля воріт "Динамо". До того ж у володінні м'ячем на один відсоток перевершив киян. Все вирішила краща реалізації епізодів.

Чи це вже підйом чи знову лише біля підніжжя знаходимося? Київ виграв і забив 3 голи хорошій команді з УПЛ. Так порівнювати ЛЄ і УПЛ - смішно. Інша справа порівняти матчі в середині чемпіонату. Біло-сині виграли не в аутсайдера, а команду із топ -4 . Зовсім недавно "Олександрія" відібрала очки у "Шахтаря", зігравши 2 : 2. Взагалі, це був найцікавіший і найсильніший матч динамівців цього року в Україні. Це ще не гарантує високих результатів, але дарує надію на одужання клуба...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2022, 00:56
13.11.2022, 00:56
422769 1 auto-denis90
auto-dmitro-gudima
Статус:
Опытный писатель (219 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть