Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Премьер-лига сделала заявление по матчу «Черноморец» — «Ворскла»

2018-12-11 12:59 Украинская Премьер-лига сделала официальное заявление по событиям после матча «Черноморец» — «Ворскла» (0:1), когда одесская полиция ... Премьер-лига сделала заявление по матчу «Черноморец» — «Ворскла»

Украинская Премьер-лига сделала официальное заявление по событиям после матча «Черноморец» — «Ворскла» (0:1), когда одесская полиция задержала около двух десятков фанатов после окончания поединка:

8 грудня в Одесі після матчу 18 туру чемпіонату УПЛ «Чорноморець» Одеса — «Ворскла» Полтава стався інцидент за участі вболівальників та представників правоохоронних органів

За інформацією, яку УПЛ отримала від Національної поліції, правоохоронцями було прийнято рішення про затримання особи, яка ініціювала порушення порядку на стадіоні «Чорноморець» під час матчу, та її доставлення в адміністративному порядку до райвідділу для складання адміністративного протоколу. Інші вболівальники намагались фізично перешкоджати діям поліцейських. Тому в адміністративному порядку до райвідділу було доставлено 12 осіб, щодо яких було складено протоколи та проведено виховну бесіду.

Даний інцидент трапився не на стадіоні, а на вулиці вже після матчу.

У другому таймі на секторі вболівальників ФК «Чорноморець» були використані два піротехнічні засоби — димові шашки військового зразка. За наслідком цього матч двічі призупинявся. У зв’язку з цим, відповідні матеріали було передано на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету.

Українська Прем’єр-ліга виступає за цивілізоване вболівання на стадіонах та закликає вболівальників усіх клубів УПЛ дотримуватись відповідних правил.

Також повідомляємо, що на матчі «Чорноморець» Одеса — «Ворскла» Полтава були присутні близько 500 військовослужбовців Збройних сил України, зокрема, ВМС України.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть