Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Костюченко подняли зарплату до 400 тыс гривень» — источник

2019-05-31 13:14 Журналист Константин Андриюк на своей странице в Facebook рассказал, какую зарплату получает вице-президент УАФ/ФФУ Вадим Костюченко. «Костюченко подняли зарплату до 400 тыс гривень» — источник

Журналист Константин Андриюк на своей странице в Facebook рассказал, какую зарплату получает вице-президент УАФ/ФФУ Вадим Костюченко.

А давайте всі порадіємо за хорошу людину — 1-го віце-президента ФФУ (УАФ) Вадима Костюченка. Відповідно до моєї інформації, йому нещодавно підняли зарплату. Про розмір цієї ЗП — далі. А зараз, трішки біографії Вадима Костюченка, останніх 15 років:

— 2004-2005 рр. — 1-й заступник Міністра України у справах сім’ї, дітей та молоді;
— 2005-2010 рр. — віце-президент ФК «Динамо» (Київ);
— 2010-2013 рр. — 1-й заступник голови Деснянської РДА;
— 2014-2015 рр. — 1-й заступник голови Національного олімпійського комітету в м. Києві;
— 2013-2014 рр. — заступник директора Департаменту, начальник управління сім’ї, молоді та спорту КМДА;
— березень 2015-донині — 1-й віце-президент Федерації футболу України.

Зверніть увагу, від 2010 року пан Костюченко працює на державних посадах, а від 2015-го в громадській неприбутковій організації. Бо саме тоді, в його житті починають відбуватися цікаві зміни на краще. У Вадима Костюченка з’являється красиве хобі — Новий Рік зустрічати сім’єю у новій екзотичній країні.

Ну от наприклад, рік 2014 Костюченки проводжали, а рік 2015 зустрічали у Домінікані.

— тур на 2 тижні;
— 4 особи (Костюченко, дружина та двоє дітей);
— готель 5 зірок, з видом на море;
— індивідуальний трансфер з аеропорту.

Я погуглив, скільки такий пакет відпочинку коштує наразі — в районі 200 000 грн. УТОЧНЕННЯ: Вадим Костюченко у 2014 році — держслужбовець! Далі...

Рік 2017 Костюченки проводжали, а рік 2018 зустрічали на острові Маврикій. Щоб ви розуміли, це біля острова Мадагаскар і туди лише летіти — 12.5 годин. І знову готель та сервіс на рівні 5 зірок. Я знову не стримався і уточнив. Самі можете глянути на фото і це навіть не ціни Нового Року. Виходить близько 500 000 грн.

УТОЧНЕННЯ: Вадим Костюченко у 2017 році — працівник ГС ФФУ!

Паралельно, за містом, у Бориспільському районі Київської області на одній з земельних ділянок кипить робота. Там, на 12 сотках землі, будується дім для Вадима Костюченка та його родини. Фото початку цього року, але будівельники цього літа обіцяють завершити всі роботи.

— 460 кв м;
— 2 поверхи;
— три санвузла;
— джакузі;
— зона спорту;
— сауна;
— зона барбекю;
— і навіть будиночок для охорони (OMG, боюся уявити, від кого його мають охороняти).

Як вдалося дізнатися, землю пан Костюченко придбав ще у 2011 році. Коли вона коштувала $12 000 за сотку. Загалом $144 000. УТОЧНЕННЯ: Вадим Костюченко у 2011 році — держслужбовець! Боюся навіть припускати, скільки ще піде, на зовнішні та внутрішні роботи, але будівельники стверджують — стільки ж. Загалом виходить близько $300 000. Для колись держслужбовця, а нині працівника ГС. УТОЧНЕННЯ: Декларацій держслужбовця Вадима Костюченка — немає у відкритому доступі!

Ну і давайте ще пару деталей, для повноти картини:

— у Вадима Костюченка — дружина і двоє неповнолітніх дітей;
— дружина, відповідно до моєї інформації, не працює;
— дружина їздить на автівці Лексус 570.

І якщо ви дочитали це все до кінця, зараз буде найголовніше. Офіційна ЗП Костюченка до лютого 2019 року в ГС УАФ (ФФУ) складала — 32 000 грн. На всі ці гроші він примудрявся утримувати дружину, 2 дітей та скромний Лексус 570.

Але! Згідно моєї інформації 1-му віце-президенту УАФ (ФФУ) нещодавно підняли зарплату. УВАГА! 400 000 грн. ЩОМІСЯЦЯ. Для порівняння, стільки не отримує жоден тренер жодної юнацької чи молодіжної збірних. Я точно знаю, що в лютому по Костюченку проводилося журналістське розслідування. І можливо таким чином в УАФ (ФФУ) намагаються його відбілити. Просто піднявши ЗП. Просто до 400К на місяць. І це мовляв, пояснить всі його статки.

Але в цій організації забули про одну річ. Про машину часу. Бо без неї пану Костюченку, таки варто пояснити свої здобутки у ранзі держслужбовця. А також, як він примудрявся жити, красиво відпочивати за півмільйона гривень і одночасно утримувати всю сім’ю за 32 тисячі гривень на місяць.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть