Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Александру Петракову — от Григория Суркиса

2019-06-16 17:36 Бывший вице-президент УЕФА Григорий Суркис поздравил сборную Украины U-20 с победой на юношеском чемпионате мира. Григорий ... Александру Петракову — от Григория Суркиса

Бывший вице-президент УЕФА Григорий Суркис поздравил сборную Украины U-20 с победой на юношеском чемпионате мира.

Григорий Суркис

Олександру Петракову, головному тренерові молодіжної збірної України U-20.

Шановний Олександре Васильовичу!

Від усього серця вітаю Вас із феноменальним і водночас заслуженим досягненням — здобуттям «золота» на всесвітньому форумі серед гравців до 20 років! «Україна — чемпіон світу!» — це величне гасло втілилося у життя завдяки Вам, Вашим футболістам, Вашим помічникам — тим, хто наближував історичну перемогу.

Беззаперечно, Ви — найуспішніший тренер в історії юнацького футболу нашої країни. Ваші підопічні тричі здобували путівки у фінальні турніри першості континенту, двічі отримували право зіграти на змаганнях планетарного масштабу! Перелік здоланих Вами висот, ціла когорта Ваших вихованців, яких викликали до національної збірної, говорять самі за себе і не потребують додаткових коментарів. Неймовірний тріумф у Польщі став зайвим підтвердженням Вашого тренерського хисту!

Про таких, як Ви, кажуть: людина знаходиться на своєму місці. У мене не було жодних сумнівів в цьому ані тоді, коли дев’ять років тому я запрошував Вас вперше очолити юнацьку збірну України, ані пізніше — коли Ваші тодішні керівники зневірювалися у Ваших професіональних якостях. Саме тому злет Вашої команди я не вважаю ані наслідком збігу обставин, ані посмішкою Фортуни. Ви довго йшли до своєї мети і закономірно досягли її!

Знаю, що Ви по-справжньому закохані у Гру. Знаю Вас як скромного, але чесного, прямого і безкомпромісного наставника, вимогливого як до своїх футболістів, так і до себе. Недаремно Вам завжди вірять хлопці, недаремно у Ваших командах завжди панує фантастична атмосфера, яка й дозволяє вершити спортивні подвиги.

Мені прекрасно відомо, що Ви не станете зупинятися на досягнутому, адже найголовнішим матчем для Вас є найближчий матч. Тому бажаю сил, натхнення і подальших звершень, які примножуватимуть славу українського футболу.

Миру, здоров’я, благополуччя — Вам і Вашим близьким!

Григорій Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть