Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роберто Моралес: «Гризманн понадобится «Барселоне»

2019-07-20 20:13 Известный футбольный ведущий и комментатор Роберто Моралес прокомментировал для Gazeta.UA переход Антуана Гризманна в «Барселону». Роберто ... Роберто Моралес: «Гризманн понадобится «Барселоне»

Известный футбольный ведущий и комментатор Роберто Моралес прокомментировал для Gazeta.UA переход Антуана Гризманна в «Барселону».

Роберто Моралес

Антуан Грізманн потрібен Барселоні й має всі якості, щоб стати там важливим елементом. Цілком можливо — зробити клуб переможцем Ліги Чемпіонів.

Востаннє «Барса» брала трофей тоді, коли мала в атаці феноменальну трійку — Мессі, Неймар, Суарес. Потім було все, що завгодно, окрім великого успіху. Прихід тренера Вальверде зробив команду ідеальною машиною на національному рівні, проте великі перемоги в Європі роб­ляться не лише на потужності й стабільності. Суто статичної сили там мало, потрібно рвати шаблони, міняти хід невдалих для тебе матчів. Ось із цим у «Барси» й виникають проблеми.

З третім форвардом пішли проблеми. Дуже цікавий Мунір ніяк не знаходив собі зручного місця поруч із Суаресом і Мессі. Феліпе Коутіньйо за своєю сутністю — мандрівна «десятка». Звичайно, двох таких людей, він і Мессі, в одній команді бути не може. Мессі — найкращий футболіст сучасності, тож бразильця запроторили абикуди, відповідно й великої користі від того не отримали. Є ще Дембеле. Ось де міг бути варіант для каталонців ще потужніший за Грізманна, але в голові у цього хлопця коїться пекло та Ізраїль. Тривалий час його намагалися хоч якось інтегрувати в нормальний ритм футбольного життя. Без успіху.

Тому прихід Грізманна — цікава ставка. Хай Антуан не є суто лівим форвардом, та він пройшов школу «Атлетико», де кожен виконує потрібну функцію і готовий жертвувати індивідуальним заради командного. За часів Сімеоне виняток був лише один — Арда Туран. Але його тримали рівно до того часу, доки не вдалося покращити індивідуальну майстерність команди. Грізманн — гравець другого ешелону сучасних зірок після Мессі, Роналду і Мбаппе. Має талант і досить універсальний. Такий знайде себе у будь-якій ситуації.

Роберто Моралес

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть