Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Иван Вербицкий — о «репортерах без границ»: «Піпл дивиццє і тішиццє»

2019-09-26 19:19 Известный украинский журналист Иван Вербицкий — о сегодняшнем состоянии украинской футбольной журналистики. Иван Вербицкий «Повністю підтримую ... Иван Вербицкий — о «репортерах без границ»: «Піпл дивиццє і тішиццє»

Известный украинский журналист Иван Вербицкий — о сегодняшнем состоянии украинской футбольной журналистики.

Иван Вербицкий

«Повністю підтримую пана Олега Смалійчука в темі репортерів без кордонів. Останнім часом спостерігаємо за новою кастою так званих медійників. Із власними проектами в ютьюбах. Автори навіть не соромляться демонструвати публічно дружбу з футболістами і аґентами, фактично відкриваючи загалу джерела свого матеріального благополуччя. Все це у нас називається журналістикою, всі ці футбольні «шустерлайфи», «голеадори» і «пердєци» мають серйозні перегляди. Піпл дивиццє і тішиццє.

Не буду приховувати, двічі теж мав змогу почати співпрацю з одним нині відомим, а одним не дуже аґентами. Але обидва рази такими перспективами знехтував. Згидував. Та нічого. Дурний і без даху на голові у футбольному середовищі одначе я. Можу сказати. що мене така репутація цілком влаштовує. То ліпше, ніж бути як ці красиві тіпочки з ютьюбів — поважними членами футбольної спільноти. Зрештою, яка спільнота, такі в неї й поважні члени», — написал Иван в своем Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть