Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«До пяти утра», — стало известно, как сборная Украины отпраздновала выход на Евро

2019-10-21 21:43 Советник Андрея Шевченко по медийным вопросам Николай Васильков рассказал, как футболисты, тренеры и персонал сборной Украины ... «До пяти утра», — стало известно, как сборная Украины отпраздновала выход на Евро

Советник Андрея Шевченко по медийным вопросам Николай Васильков рассказал, как футболисты, тренеры и персонал сборной Украины праздновали выход на Евро-2020.

Николай Васильков

— Ми святкували вихід на Євро до п’ятої ранку. У роздягальні адміністратор збірної відкоркував велику пляшку шампанського, бризками намочив футболістів та тренерів! Близько першої ночі команда продовжила святкування у ресторані готелю, в якому зупинилася. Звісно, тренери дозволили гравцям випити спиртне. На столах було пиво, вино. Першим тост сказав Андрій Шевченко, подякував команді за виконану роботу. Потім теплі слова ми почули від Андрія П’ятова, Євгена Коноплянки, Руслана Малиновського.

Хлопці згадали скрутні часи, які їм довелося пережити, шалену критику, що лунала на їхню адресу на початку співпраці з Андрієм Шевченком. На святкуванні футболісти були, як ніколи, піднесені, браталися між собою. Була дуже домашня атмосфера, так, наче за столом святкувала велика сім’я, — цитирует Василькова Експрес.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть