Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В день игры «Динамо» — «Копенгаген» в кассах «Олимпийского» впервые работают билетеры в возрасте 60+

2019-10-24 14:38 24 жовтня, перед матчем Ліги Європи, у двох касах НСК Олімпійський почали роботу люди золотого віку. ... В день игры «Динамо» — «Копенгаген» в кассах «Олимпийского» впервые работают билетеры в возрасте 60+

24 жовтня, перед матчем Ліги Європи, у двох касах НСК Олімпійський почали роботу люди золотого віку. Відтепер кожен уболівальник зможе не тільки купити квиток на спортивну подію, а й також показати свою толерантність до людей поважного віку, обравши саме такого касира.

Цей проект ініціативи «Трудолюб» від благодійного фонду «Життєлюб», що вже 7 років опікується людьми 50+, став можливим за підтримки ФК «Динамо» та квиткового оператора esport.in.ua.

«Ми брендували каси яскравими кольорами, щоб вони вирізнялись від інших, і щоб покупець швидко міг визначитись із вибором, у якій касі придбати квиток. Звісно, літні касири можуть не так швидко обслуговувати в порівнянні з молодшими за них колегами, але ми свідомо йшли на це і навіть зазначаємо це в тексті, який розміщено на касі, — говорить співзасновник БФ «Життєлюб» Тіна Михайловська. — У такий спосіб ми привертаємо увагу до проблеми працевлаштування людей поважного віку та маємо надію на виховання толерантності до людей 60+ в нашому суспільстві».

Такі незвичні каси можна знайти на вулиці Фізкультури поруч із рештою кас НСК Олімпійський та на вул. Саксаганського, 1.

«У наших касах і до цього працювали дорослі люди, але ми з радістю підтримали ініціативу фонду «Життєлюб», щоб зробити на цьому додатковий акцент. Ми хочемо, щоб наші клієнти робили свідомий вибір і підтримували необхідність соціалізації людей віком 60+», — зазначає засновник esport.in.ua Роман Порядченко.

Каси до послуг покупців із понеділка по п’ятницю з 10:00 до 19:00 та у вихідні дні з 11:00 до 18:00.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть