Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Осторожно — фейкомат!

2019-10-25 11:56 Руководитель проектов «Футбольный клуб» и «Прессинг» Сергей Васильев рассказал о новой пиар-кампании президента ФФУ/УАФ. Андрей Павелко ... Осторожно — фейкомат!

Руководитель проектов «Футбольный клуб» и «Прессинг» Сергей Васильев рассказал о новой пиар-кампании президента ФФУ/УАФ.

Андрей Павелко

«На вулицях Києва з’явилися брехливі за змістом плакати із зображенням казнокрада і корупціонера, колишнього голови бюджетного комітету ВР, а також чинного президента ФФУ/УАФ Андрія Павелка. Він прославився тим, що обкрадав дітей, махлюючи на будівництві футбольних майданчиків зі штучним покриттям за державний кошт. Колишня влада потурала його злочинній діяльності і гарантувала недоторканність від правоохоронних органів.

Сьогодні Павелко пробує загравати з оточенням президента Зеленського. Він паразитує на будь-якому позитивному футбольному приводі, аби записати його собі в заслугу. Нещодавно збірна України перемогла команду Португалії і достроково забезпечила собі вихід на Євро-2020. І Павелко вже намагається рекламувати себе в контексті цього визначного спортивного результату. Насправді ж він не має жодного стосунку до перемоги «синьо-жовтої» дружини Андрія Шевченка. Рекламні плакати одіозного чиновника є його персональним авторським фейком», — написал Васильев на своей странице в социальной сети Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть