Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Нетипичная жеребьевка Евро, не находите?» — журналист

2019-12-01 19:10 Известный украинский спортивный журналист Руслан Свирин поделился впечатлениями от жеребьевки финальной части Евро-2020. Руслан Свирин (фото: ... «Нетипичная жеребьевка Евро, не находите?» — журналист

Известный украинский спортивный журналист Руслан Свирин поделился впечатлениями от жеребьевки финальной части Евро-2020.

Руслан Свирин (фото: facebook.com)

«Нетипове жеребкування Євро, не знаходите? До початку процедури дві команди з групи відомі, а під час церемонії дізнаємося тільки ім’я одного суперника. Останній, четвертий, стане відомий навесні. Ну і добре, усі в таких умовах. Напевно, своєю грою «жовто-сині» заслужили те, що третью в квартет Сі «зайшла» Австрія. Сусідка Німеччини, але і близько до її рівня не дотягує.

Я почав вболівати за «Динамо» Київ, коли команда Лобановського перемогла у 1981-му в Кубку чемпіонів «Аустрію» Відень 1:0. Неперевершений гол у Відні забив Андрій Баль. Та й взагалі, треба думати про перший матч з Нідерландами в Амстердамі, вони виглядають потужніше за португальців. Від результату на старті багато чого залежатиме», — написал Руслан в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть