Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сергей Савелий — о Тайсоне-«лучшем футболисте Украины»: «Мама купия фуяжку, а вона і на йоб не наязить»

2019-12-05 11:57 Ветеран комментаторского цеха, заслуженный журналист Украины Сергей Савелий в своей колонке на Grinchenko-inform поделился мнением о ... Сергей Савелий — о Тайсоне-«лучшем футболисте Украины»: «Мама купия фуяжку, а вона і на йоб не наязить»

Ветеран комментаторского цеха, заслуженный журналист Украины Сергей Савелий в своей колонке на Grinchenko-inform поделился мнением о назначении Тайсона «лучшим футболистом Украины».

Сергей Савелий

Читаю: «2 декабря на НСК «Олимпийский» состоялась торжественная церемония награждения...», — тиражують «на общєпонятном» новину про кращого українського футболіста року, що спливає.

Але — що це? — «... лучшим игроком года в Украине был признан капитан «Шахтера» Тайсон...»

…Тільки, крий Боже, не звинувачуйте мене в расизмі — свій інтернаціоналізм я довів ще студентом у 70-х роках минулого століття, коли 2 роки поспіль мешкав у 3-му гуртожитку на столичній вулиці Ломоносова в одній кімнаті з іноземцями, та й коли працював з ними у студентському будзагоні.

Але скажіть, з якого це переляку Тайсон — кращий футболіст України? Хто це так вирішив? Який такий знавець? Та ще й у такому для українського футболу році! Нагадаю — українська молодь до 20 років стає чемпіонами світу (!), а збірна України достроково, з першого місця виходить до фінальної частини чемпіонату Європи!

І що, це все здобув Тайсон?!

Зрештою, якщо вже так, то назвіть номінацію «Найкращий футболіст чемпіонату України». Якщо вже комусь так хочеться бачити серед найкращих Тайсона.

Але назвати його першим серед футболістів України, коли маємо П’ятова, Малиновського, Яремчука, Зінченка?! Так зазвичай тулять горбатого до плота. Згадується дитячий віршик, ще й дитячими вустами: «Мама купия фуяжку, а вона і на йоб не наязить»!

Сергій САВЕЛІЙ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть