Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Никто не хочет в Париж»

2020-10-05 16:52 Ще не так давно перспектива зіграти в Парижі проти Франції у складі національної команди була заповітною ... Николай Несенюк: «Никто не хочет в Париж»

Ще не так давно перспектива зіграти в Парижі проти Франції у складі національної команди була заповітною мрією кожного українського футболіста. Тепер не те — тренеру національної збірної доводиться буквально виколупувати охочих поїхати до Парижу на післязавтрашній матч. Балувані стали наші футболісти — Парижу вони не бачили чи що?

Николай Несенюк

Формально причина більш ніж поважна — у провідних футболістів української команди Тараса Степаненка та Андрія П’ятова знайшли коронавірус. У зв’язку з цим вся команда «Шахтар», за яку вони виступають, пішла на самоізоляцію. Який тут Париж?

Але питання виникають. Чому про результати тесту футболістів збірної стало відомо лише після фінального свистка у грі «Шахтаря» проти «Десни», у якій обидва хворі взяли участь? Навряд чи дослідження так сильно затягнулось — у аеропорту Бориспіль вам розкажуть як це зробити майже миттєво. Невже гравців і тренерів «Шахтаря» навмисно не попередили? Невже якийсь зловмисник спеціально приховував цю інформацію до семи годин вечора у неділю?

Так і уявляєш собі гінця, що має принести звістку про коронавірус до роздягальні «Шахтаря». Як цей герой подібно до д’Артаньяна з королівськими підвісками мчить до Чернігова, а злі люди у чорному перестрівають його по дорозі вимикаючи довкола цього гінця інтернет та мобільний зв’язок. Як прорвавшись через усі перемпони він таки дістається чернігівського стадіону, але вже пізно — «Шахтар» не зміг обіграти «Десну»! А як ти її обіграєш, коли у тебе воротар із вірусом, а про це ніхто не знає. Тому той «Шахтар» ледь не програв.

Дозволю собі ще пофантазувати. Якби на місці Степаненка та П’ятова, яких ми знаємо як щирих патріотів, відданих Україні та її національній футбольній команді, були які-небудь безпринципні пристосуванці, яким на ту Україну начхати, то вони би навмисно приховали свій вірус аби по-перше, допомогти команді у Чернігові, по-друге, позбавити себе та своїх партнерів клопоту летіти до Парижу. А що там робити? Отримувати 0:4 як перед тим у Іспанії? Нехай інші бодаються із чемпіонами світу. А ми тут відпочинемо два тижні і перед стартом Ліги чемпіонів будемо свіженькі мов огірочки! Гру чемпіонату 17 жовтня можна спокійно перенести аби не перевтомитися. Привід залізний — коронавірус!

Ну це все, звісно, мої фантазії. Насправді і Степаненко, і П’ятов, і їхні партнери по «Шахтарю» ні про що подібне не думали і думати не могли. Одне тривожить — хто ж таки затримав ці результати аналізів? Невже Суркіс?

Николай НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть