Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк — о Марадоне и совести

2020-11-02 20:00 Известный журналист Николай Несенюк отметил юбилей Диего Марадоны постом в соцсети. Николай Несенюк «Тут відзначають ювілей ... Николай Несенюк — о Марадоне и совести

Известный журналист Николай Несенюк отметил юбилей Диего Марадоны постом в соцсети.

Николай Несенюк

«Тут відзначають ювілей «великого Марадони». Він справді великий. Великий шахрай. Саме він змінив футбол, перетворивши його із гри джентльменів у змагання шахраїв і махінаторів. Саме його гол у ворота Англії, забитий рукою на очах у всього футбольного світу в червні 1986-го став моментом вбивства футболу як змагання чесних людей.

Біда не в тому, що арбітр не помітив, а Марадона свідомо змахлював. Біда в тому, що після цього товстожопого аргентинського наркомана оголосили ледь не «королем футболу», замість того, щоб засудити його за обман на очах усього світу.

Тому не слід дивуватися, що наші футболісти вже четвертий десяток років з дитинства навчаються не лише прийомам гри з м’ячем, а й прийомам обману, які ми бачимо у кожній грі чи не щохвилини. А що? Марадоні було можна, а нам ні?

Нагадаю, чим закінчив цей «великий футболіст». За вісім років після того м’яча англійцям рукою, Марадону із ганьбою вигнали з фінального турніру Кубку світу 1994 року, оскільки знайшли у його аналізах купу заборонених препаратів. А що ви хотіли?

Як не мене — ці та інші ганебні факти кар’єри футболіста Марадони набагато переважають його досягнення на футбольному полі. Я вважаю, що не можна вболівати за безсовісну людину, тим більше, коли ця людина цим хизується.

Хто вважає інакше, може славити «великого Марадону». У вільний від вболівання за Усика час», — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть