Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Решение CAS по матчу по матчу Швейцария — Украина: официальная реакция УАФ

2021-03-19 17:10 Украинская ассоциация футбола изложила на своей странице в Facebook официальную позицию УАФ по решению CAS относительно ... Решение CAS по матчу по матчу Швейцария — Украина: официальная реакция УАФ

Украинская ассоциация футбола изложила на своей странице в Facebook официальную позицию УАФ по решению CAS относительно не сыгранного в ноябре прошлого года матча Швейцария — Украина:

Фото: uaf.ua

«CAS підтвердив рішення КДК УЄФА у справі щодо скасованого матчу Ліги націй Україна — Швейцарія. Технічний результат цього поєдинку залишається в силі. Але позиція Української асоціації футболу є незмінною: національна збірна була готова до матчу, а УАФ виконала всі вимоги щодо участі команди в цьому поєдинку.

До речі, це підтверджує і Спортивний арбітражний суд, який у своєму рішенні зазначив: «Немає конкретних доказів, які підтверджують, що апелянт не діяв відповідно до протоколу, або що він був іншим чином недбалим або необережним у захисті гравців від CoViD-19. Будь-яка національна збірна команда могла зіткнутися із ситуацією, яку можна порівняти із ситуацією з УАФ, що також демонструє справа Норвегії. Відповідно, апелянт не винен, а є ще однією випадковою жертвою пандемії CoViD-19»...

Віримо, що це непорозуміння, заручниками якого стала головна команда України, лише додасть нашим футболістам спортивної злості перед важливими матчами відбору до ЧС-2022!»

Полный текст решения CAS >>>

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть