Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Наша футбольная сборная теперь играет не для побед», — Николай Несенюк

2021-04-06 13:38 Известный журналист Николай Несенюк прокомментировал провал сборной Украины в мартовской сессии евроотбора на ЧМ-2022. Николай Несенюк ... «Наша футбольная сборная теперь играет не для побед», — Николай Несенюк

Известный журналист Николай Несенюк прокомментировал провал сборной Украины в мартовской сессии евроотбора на ЧМ-2022.

Николай Несенюк

«Як на мене, несподівана нічия у Парижі, коли ми не програли чемпіонам світу, стала для декого неприємним сюрпризом. Справді, навіщо це нам, коли ще до початку відбору ми мали «залізне» виправдання на випадок невдачі — ми ж у групі з чемпіонами світу! Не виключено, що саме тому після вдалого поєдинку з французами тренер збірної всупереч споконвічній традиції не виставив на наступну гру той самий склад, а перетасував його так, що наші гравці часом ледь не билися один об одного головою, бо не розуміли куди їм бігти. Як наслідок — Україна буде тепер боротися за друге місце у групі зі скромними, але організованими командами Фінляндії та Боснії. Вони, як показала гра із фінами у Києві, нічим за нас не слабші.

Власне, ми і не стверджуємо, що це не так. Керівникам нашого футболу цілком комфортно у компанії європейських середнячків, які ні на що не претендують, і з яких нічого не вимагають. Виграють — добре, програють — нічого страшного! Ми ж бо тепер граємо не заради перемог», — написал Несенюк в своей колонке на Gazeta.UA.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть