Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Против нашей песни оружие бессильно» (ВИДЕО)

2021-06-18 16:28 Известный журналист Николай Несенюк посвятил пост истерике в России по поводу песен болельщиков сборной Украины. Николай ... Николай Несенюк: «Против нашей песни оружие бессильно» (ВИДЕО)

Известный журналист Николай Несенюк посвятил пост истерике в России по поводу песен болельщиков сборной Украины.

Николай Несенюк (фото: facebook.com)

«І знову вона гримить над Європою! Луна від вчорашніх співів українських уболівальників на стадіоні у Бухаресті несеться світом попри зусилля редакторів новин, які з одного боку хочуть поставити новину, яку всі прочитають, з іншого — не хочуть сваритися із власниками, які дуже часто виявляються самі знаєте ким.

Всього лише два слова на просту мелодію добре забутого «Спіді-Гонсалеса» і який ефект! І ядерна зброя безсильна! Наша пісня летить над планетою приносячи набагато більше користі ніж усі зусилля наших політиків та дипломатів. Тому що політика можна змусити замовчати. А народ — ні! У Бухарест приїхали вільні люди із вільної України і тому співають те, що забажають. Те, що підказує їм серце.

Дехто вважає політиків, що висловили протест щодо нашої пісні, дурнями — мовляв задарма нас рекламують. Нічого подібного! Тому що ці політики знають, що вчора нашим уболівальникам підспівувала, сидячи біля телевізорів, уся Росія! Або майже вся. А відключити трансляцію не виходило. І тепер наступного матчу України на Євро-2020 чекатимуть не лише в Україні та Австрії. Цей матч дивитиметься вся Росія аби ще раз заспівати разом з нами нашу пісню. Хтось тихо, наодинці із телевізором, а хтось уже на ввесь голос!

Тому що це наша пісня, яка сильніша за будь-яку зброю! Слова не забули?» — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть