Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Динамо» — первое, «Бавария» — последняя!»

2021-11-05 13:47 Известный журналист Николай Несенюк — о еврокубковой неделе для команд киевского «Динамо». Николай Несенюк «У груповому ... Николай Несенюк: «Динамо» — первое, «Бавария» — последняя!»

Известный журналист Николай Несенюк — о еврокубковой неделе для команд киевского «Динамо».

Николай Несенюк

«У груповому турнірі Юнацької ліги УЄФА київське «Динамо» впевнено посідає перше місце, набравши 10 очок у чотирьох матчах. Наша команда розгромила вчора вдома «Барселону» (4:1), а місяць тому на виїзді «Баварію» (4:0). І взагалі та «Баварія» тепер йде на останньому місці не набравши жодного очка і не забивши жодного м'яча.

Чи означає це що футбольна школа «Динамо» на голову сильніша всесвітньовідомих академій «Барселони» та «Баварії»? Якби це було так, то у приймальні президента «Динамо» днювали і ночували представники тих же «Барселони» і «Баварії», а Ігор Суркіс мав би приємний клопіт думати над тим, за скільки мільйонів відпустити до «Баварії» Кирила Попова чи Самбу Діалло, до «Барселони» — Костянтина Вівчаренка чи Антона Царенка, до «Бенфіки» Антона Боля чи Назара Волошина...

Але цього чомусь не відбувається. Президенти великих клубів якось не дуже переймаються поразками своїх юнацьких команд. І це зрозуміло, тому що вісімнадцять, а тим більше дев'ятнадцять років — це зовсім не юність. У цьому віці футболісти вже дорослі і коли вони того варті, вже грають за основні склади своїх команд. Так як вчора грали за справжню, а не юнацьку «Барселону» 17-річний Гаві та 19-річний Фаті. Тому що завдання футбольної школи не вигравати юнацькі змагання, а готувати футболістів, які вже у 17-18 років здатні грати на найвищому рівні.

Тож давайте не будемо переоцінювати перемоги 19-річних динамівців. Тому що у справжній Лізі чемпіонів усе навпаки — «Баварія» — перша, а «Динамо» — останнє. Сподіваюсь, що поки що. Бо резерв у динамівців і справді непоганий», — написа́л Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть