Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Вопрос простой: сколько денег готовы сжечь новые владельцы «Черноморца»?» — журналист

2021-12-30 17:33 Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко прокомментировал назначение Романа Григорчука главным тренером «Черноморца». Игорь ... «Вопрос простой: сколько денег готовы сжечь новые владельцы «Черноморца»?» — журналист

Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко прокомментировал назначение Романа Григорчука главным тренером «Черноморца».

Игорь Бойко (фото: sportarena.com)

«Григорчук — тренер непоганий.

Хоча його облагороджений та завуальований у тактичні розповіді компактно-агресивний стиль з побудовою від захисту мені й не подобався. На це дивитися завжди було дуже складно, якщо ти не вболівальник «Чорноморця».

Але результат був. Хоча й не такий, як люблять придумувати тепер, ніби згадуючи ці часи. Власне це відома історія вболівальників усіх тодішніх топ-клубів, які гриміли на теренах Європи. А коли пригадати факти, то доводиться уточняти: Ліги Європи. Або навіть групового етапу Ліги Європи.

Утім, ностальгія — велике почуття. Найкраще у світі.

Григорчук у зв’язку з сімейними обставинами мало варіантів розглядав, тому тут немає точно такого, що він отримав зарплатню часів того Чорноморця чи свої азербайджансько-казахстанських справ.

Проте коли мова йде про прогрес та результат, то тут потрібні гроші. Основою «Чорноморця» 8-10-річної давності були витрати на гравців. Зараз з одного боку легше, тому що рівень суперників слабший, а з іншого боку важче розраховувати на великі успіхи, адже неможливо запрошувати гравців такого ж рівня, що були тоді на ті гроші, що є тепер.

Хоча є й один момент, який не потрібно забувати щодо того «Чорноморця», він був головний. Легіонери там були такі собі, про що говорила їх подальша кар’єра, але в «Чорноморці» вони не відбували номер, побачивши великі зарплати та море.

Запитання просте: скільки грошей готові спалити нові власники «Чорноморця»?», — написа́л Бойко в Телеграме.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть