Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Юрия Мороза уже можно считать тренером «Зари», или подождем до лета?» — журналист о трансферах «Динамо»

2022-01-14 11:58 Известный журналист Сергей Тищенко — о последних зимних трансферах киевского «Динамо». Юрий Мороз (фото: chernomorets.odessa.ua) «Юрія ... «Юрия Мороза уже можно считать тренером «Зари», или подождем до лета?» — журналист о трансферах «Динамо»

Известный журналист Сергей Тищенко — о последних зимних трансферах киевского «Динамо».

Юрий Мороз (фото: chernomorets.odessa.ua)

«Юрія Мороза вже можна вітати з призначенням тренером «Зорі», чи ще варто почекати до літа?

Спочатку «Зоря» підписала Євгена Смирного. Тепер ще два гравці із системи «Динамо», які були в «Чорноморці» та виступали за київський дубль — Тлумак та Скорко. Логічно, що команду формують під нового тренера... Навряд чи це побажання Скрипника. Хто краще всіх знає цих футболістів та може рекомендувати їх підписання? Відповідь риторична.

Для мене Скорко був топ на юнацькому рівні. Він просто не дав ніякого шансу Ювентусу в Юнацькій лізі УЄФА сезону 2018/2019. Швидкий, технічний, непоступливий з розуміння футболу. На дорослому рівні не пішло. У «Чорноморці» нічого не показав. Шансів не «Динамо» зараз не має.

Переходу Юрія Тлумака у «Динамо» не зрозумів. Він веж мав досвід виступів на дорослому рівні. Шансів зачепитися за щось у Києві у нього не було. Таке рішення дивне, бо батько Юрія сто років в українському футболі та все мав розуміти.

Думаю, що на цьому все не закінчиться. Після зміни курсу «Чорноморця» «Динамо» і далі буде працевлаштовувати свої молодих гравців, які не потрібні Луческу. «Зорі» воротар потрібний, центральні захисники, півзахисники, форварди, вінгери.

Для «Зорі» — це посилення. Точно лавка стане довше. В середині поля та на правому фланзі оборони бракує гравців. А там схоже прийде Мороз, який добре знає цих футболістів», — написа́л Сергей в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть