Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Журналист: «Для европейского футбола Шевченко — успешный тренер»

2022-01-23 16:47 Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко высказался о возможном назначении Андрея Шевченко тренером сборной ... Журналист: «Для европейского футбола Шевченко — успешный тренер»

Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко высказался о возможном назначении Андрея Шевченко тренером сборной Польши.

Андрей Шевченко

«Шевченко — головний кандидат на те, щоб очолити збірну Польщі. Про це вже серйозно пишуть серйозні польські видання. Причин вони нашукали багато, дійшовши аж до того, що дружина Шевченка має польські коріння, а тому його діти можуть грати за Польщу.

Найголовніші речі прості: Шевченко сам зацікавлений в цій роботі, президент польської федерації Кулеша хоче його запросити та він знайшов на це гроші. У нього самого та його організації грошей немає (2,3-2,5 млн євро), але вони є у спонсорів, які можуть допомогти через гучне ім’я потенційного очільника «кадри». Два інших моменти значно цікавіші.

Чому саме Шевченко? Це ми тут розбираємося добре у силах та слабкостях нашої команді, тоді як для усіх інших збірна України — чвертьфіналіст Євро, команда, яка не програвала Франції, вигравала у Іспанії та боролася з Німеччиною. Поляки можуть тільки мріяти про такі успіхи.

У нас можуть відрізнятися думки, але для європейського футболу Шевченко успішний тренер. Не кажучи вже про гучне ім’я футболіста. Як нові власники Дженоа, так і недавно обраний президент федерації Кулеша на це обов’язково звертали увагу. У такій складній ситуації їм потрібно про себе заявити. Андрій Шевченко — звучить гучно. Паулу Соуза несподівано залишив роботу зі збірною Польщі, поїхавши працювати у Фламенго напередодні стикових матчів у відборі до чемпіонату світу. Тому ситуація непроста, адже поляки дійсно вірили, що готові зіграти на Кубку світу.

Шевченко для Польщі дуже гарний варіант, зважаючи на те, що там не дуже вміють обирати тренерів. Але навіщо це самому Шевченку? Виходить, йому подобається ця професія, якщо він пішов тренувати «Дженоа», а тепер готовий очолити збірну Польщі. Зрештою, не можна нехтувати шансом потрапити на Кубок світу, особливо коли невдачу легко списати на обставини.

У Польщі потенційно сильна команда, де особливе місце займає Левандовські, якого попри його вік складно називати ветераном. Є Щенсни та решта воротарів із Серії А й не тільки, Зелінські, Беднарек, Кеш, Криховяк, Лінетті, Кліх, Франковські, Пентек, Мілік. Також є ціла група талановитих молодих футболістів, якщо цікавлять плані далі за 2022-й рік: воротарі Дронговські, Грабара та Маєцькі, захисники Ківьор, Валукевич, Пухач, Гумний, Пятковські, хавбеки та гравці атаки Модер, Шиманські, Козловські, Камінські, Залевські, Плахета, Южвяк, Сліш. І майже всі вони, як і любить Шевченко, не грають у місцевому чемпіонаті.

Не хочеться називати збірну Польщі більш цікавою та перспективною командою за Україну, але дуже на те схоже. І вона точно є більш зручною для Шевченка з його тренерським штабом, адже не потрібно добирати склад футболістам «Десни» та «Зорі», а є гравці з досвідом ігор в топ-чемпіонатах та вони самі туди рвуться. Й це точно гарний варіант після генуезького провалу в усіх відношеннях», — написа́л Бойко в Телеграме.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть