Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Артем Франков: «Недавно играли с Россией в волейбол — и ничего»

2022-02-03 15:05 Главный редактор украинского журнала «Футбол» Артем Франков поделился ожиданиями от полуфинального матча чемпионата Европы-2022 по футзалу ... Артем Франков: «Недавно играли с Россией в волейбол — и ничего»

Главный редактор украинского журнала «Футбол» Артем Франков поделился ожиданиями от полуфинального матча чемпионата Европы-2022 по футзалу Россия — Украина, который пройдет в пятницу в Нидерландах.

Артем Франков (фото: instagram.com)

«Здійснилося! У півфіналі футзального Євро зійдуться збірні України та Росії... Тільки такий розклад здатний був зірвати рядового вболівальника з тривожної валізки і примусити знову звернути свою прихильну увагу на гру. Висловлюся безвідносно шансів обох команд — не прогноз зі ставками.

Нещодавно грали у волейбол — і нічого. Земля не розкрилася, небеса залишилися на місці, води Дніпра не звернули взад, і навіть потужний спонсор залишився при своєму мільйоні: українські волейболісти, на превеликий жаль, поступилися, хоч і у відчайдушній боротьбі.

Неважливо, як зіграють — головне, щоб разом не фотографувалися, правда ж?! Ви ж знаєте, яке це блюзнірство — стояти поруч із росіянами, тоді як вся світова спільнота виносить нам мізки криками, що ось-ось почнеться війна — танкові орди вже занесені над нашим кордоном нетремтливою рукою владики Мордора! Мільярди зелених мух не можуть помилятися, от і колективний Захід на чолі з Борисом Джонсоном не спроможний був промахнутися, коли благословляв Україну на подвиг: «Ми битимемося за свободу до останнього нашого солдата, до останнього українського солдата! Агресор не пройде!»

Спорт повинний залишатися спортом, і не більше. І будь-які спортивні чинуші на кшталт Павелка повинні не забороняти збірним з пляжного футболу участь у чемпіонаті світу лише тому, що він проходить у Росії, а насамперед захищати своїх людей.

При будь-якому результаті, в нашу або в рашу, це буде лише перемога у футзал, і не більше того. Ніхто нічого нікому не доведе, крім маленької такої спортивної подробиці, що цього вечора команда Х виявилася сильнішою за команду Y.

А для вас, дорогі футзалісти, це, можливо, історичний шанс, і питання тут не в поганій політиці і хто в кого чого вкрав, а в резонансі. Саме так створюється майбутнє футзалу в Україні, саме у світлі таких перемог потенційні спонсори-олігархи усвідомлюють, що вашому спорту є сенс підкинути грошенят і погрітися у променях слави-реклами», — написа́л Франков в передовице 9-го номера издания.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть