Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Супрягу сватали в Италию два года. Но он так и не выучил язык», — журналист

2022-02-11 16:06 Украинский журналист Сергей Тищенко указал на, возможно, главную причину поражения стартовых трудностей Владислава Супряги в «Сампдории». ... «Супрягу сватали в Италию два года. Но он так и не выучил язык», — журналист

Украинский журналист Сергей Тищенко указал на, возможно, главную причину поражения стартовых трудностей Владислава Супряги в «Сампдории».

Владислав Супряга (справа; фото: twitter.com)

«Супрягу сватали до Італії вже майже два роки. Він знав, що рано чи пізно буде грати в Серії А. Але за цей час не вивчив мову... У тактичному італійському футболі без комунікації із тренером він приречений на провал...Перший матч проти «Сассуоло» це тільки підтвердив.

Суть в тому, що є агенти, які лобіювали перехід маючи фінансову вигоду. А є клуб, якому належать права на Супрягу. Це не Самп( яка тільки може купити права), а «Динамо» Київ. Яким активом буде Супряга, якщо у нього не вийде в Генуї? Хто після цього його захоче підписати? Відповідь риторична.

Мораль дуже проста — у провідні чемпіонати потрібно їхати максимально готовими. Це величезний рівень, який бажанням тільки не візьмеш. А не забиваючи понад рік та не маючи стабільної практики.

Реально Супрягу міг «оживити» Йовічевич. Прекрасний психолог, мотиватор. Багато в чому Довбик — його заслуга. А потім вже продавати товар, коли його ціна досягає піку.

Другий варніан — це Бельгія. Яремчук їхав туди ще в гіршому стані, ніж Супряга. Влітку «Бенфіка» дала за нього 17 млн. «Динамо» отримало понад 5 млн за свого вихованця та репутацію», — написа́л Сергей в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть