Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Путіну час соборуватися, бо вчора Аарон Ремзі забив за «Рейнджерс»

2022-03-21 18:33 Можливо ви не знали, але голи Аарона Ремзі, який зараз є нападником шотландського «Рейнджерс», «вбивають» диктаторів. ... Путіну час соборуватися, бо вчора Аарон Ремзі забив за «Рейнджерс»

Можливо ви не знали, але голи Аарона Ремзі, який зараз є нападником шотландського «Рейнджерс», «вбивають» диктаторів.

Аарон Рэмзи (фото: gettyimages.com)

Усама бен Ладен: 1 травня 2011 року єдиний гол Ремзі приніс перемогу «Арсеналу» над «Манчестер Юнайтед». Вже наступного дня стало відомо про вбивство лідера терористичної організації «Аль-Каїда».

Муаммар Каддафі: 19 жовтня 2011 року Ремзі вже у кінці зустрічі приніс перемогу «Арсеналу» над французьким «Марселем» у Лізі чемпіонів. Мине лише доба, як буде убитий правитель Лівії Муаммар Каддафі.

Хорхе Відела: 15 травня 2013 року Ремзі допоміг «Арсеналу» розгромити «Віган». Після цієї поразки «Віган» відправився у нижчий дивізіон, а за два дні аргентинський диктатор (фактичний правитель країни у 1976-1981 роках) Хорхе Відела — на той світ.

Також на «рахунку» футболіста вже 17 смертей знаменитостей. Українці в очікуванні, що прокляття здійсниться, і один бункерний дід на Уралі нарешті помре, пише Телеграм УПЛ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть