Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Уельс — Австрiя: прогноз и ставка Артема Франкова

2022-03-24 19:03 Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч півфіналу плей-оф кваліфікації ... Уельс — Австрiя: прогноз и ставка Артема Франкова

Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч півфіналу плей-оф кваліфікації ЧС-2022 Уельс — Австрія.

Артем Франков

— Єдина пара, в якій суперникам не потрібно пам’ятати про наступний стиковий поєдинок. З’ясування стосунків у паралельній парі Шотландія — Україна з відомої вам причини перенесено на червень, тоді відбудеться і поєдинок переможців пар.

Зверніть увагу, що незважаючи на фактор свого поля, букмекери дають Уельсу та Австрії абсолютно рівні шанси. Воно й зрозуміло — два учасники Євро з числа «вийшов із групи, і вистачить із тебе», приблизно рівні склади, на всякого Бейла знайдеться свій Арнаутович, а на Ремзі — Алаба. Хоча я все ж таки тримав би у думці той фактець, що валлійці не програвали вдома в Кардіффі вже 16 матчів і три роки. Це набагато важливіше, ніж значно багатша історія участі збірної Австрії у чемпіонатах світу.

Але давайте пригадаємо і ще одне зовсім не зайве: на Євро збірна Уельсу, вибравшись з групи завдяки перемозі над лівими турками, одразу потрапила під Данію з рахунком 0:4; у той час як Австрія, гідно обігравши Македонію та Україну (Голландії відверто зливалися), дала ого-го який бій майбутньому чемпіону — збірній Італії, поступившись їй лише у додатковий час (1:2). Тож захищатися команда Франка Фоди вміє чудово.

Ще нагадаю, що слабкий виступ австріяків у відборі ЧС не повинен вводити в оману: вони досить рано усвідомили, що вдалий виступ у Лізі націй дозволяє їм почуватися спокійно та вільно.

Моя ставка: прохід Уельсу за 1,92. Чомусь здається, що його козирі виявляться старшими, тим більше за допомогою трибун все буде гаразд — ковід помер. Знову ж таки британський характер плюс не хочеться, щоб Україна, що обіграла Шотландію, стрімголов мчала у Відень — краще спокійненько в Кардіфф... — сказав Франков.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть