Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Журналіст про повернення Ракицького до збірної України: «Якщо ми більше не можемо прощати, то хто ми тоді?»

2022-03-30 18:09 ​Український журналіст Михайло Співаковський поділився думками про повернення Ярослава Ракицького до збірної України. Ярослав Ракицький (фото: ... Журналіст про повернення Ракицького до збірної України: «Якщо ми більше не можемо прощати, то хто ми тоді?»

​Український журналіст Михайло Співаковський поділився думками про повернення Ярослава Ракицького до збірної України.

Ярослав Ракицький (фото: inіtagram.com)

— Ракицький зараз у Туреччині, у розташуванні «Металіста». Він навіть грав у контрольному матчі проти «Істанбула». Ракицький дуже довго грав із головним тренером харків’ян Олександром Кучером. Красніков його взагалі знає змалку. Ми знаємо, що Ракицький мав пропозиції від турецьких клубів. Наразі керівництво «Металіста» говорить про те, що питання виступу Ярослава за харків’ян не стоїть. Він просто отримує ігрову практику.

Ракицький зараз перебуває в дуже правильній географічній локації. Тут є інше питання, яке є дуже актуальним. Чи є його відмова грати за «Зеніт» показником його патріотичної гідності. Або він просто пристосувався до нових обставин. Це дуже гостре питання, на яке я не маю однозначної відповіді. Якщо ми більше не можемо прощати, то хто тоді? Чим ми тоді дуже відрізняємося від рашистських нацистів?

Солдатові-штрафнику потрібно дати можливість вийти на поле бою та реабілітуватися. Якщо Ракицький вийде на матч із Шотландією та заб’є зі штрафного, хіба ми йому все не пробачимо? Як колись Англія вибачила Бекхема. Щоправда, за інших обставин.

Зі спортивної точки зору повернення Ракицького до збірної України розглядатиметься. Це якісний гравець, який може вирішити кілька гострих проблем у центральній зоні захисту. Він має перший пас, досвід, удари зі штрафних. Якби я грав у три центральні захисники, то Ракицький був ліворуч, Забарний праворуч, а Матвієнко в ролі центрального. Миколенко може грати по всій брівці, — сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

1927.kiev.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть