Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Артем Бондаренко: «Після вторгнення Росії вирішив перейти на українську мову»

2022-04-05 19:09 Футболiст «Шахтаря» Артем Бондаренко висловився про війну України проти російських окупантів. Артем Бондаренко. Фото: shakhtar.com — ... Артем Бондаренко: «Після вторгнення Росії вирішив перейти на українську мову»

Футболiст «Шахтаря» Артем Бондаренко висловився про війну України проти російських окупантів.

Артем Бондаренко. Фото: shakhtar.com

— До початку вторгнення Росії я справді спілкувався російською мовою. Але зараз я вирішив намагатися розмовляти українською. Можливо це буде з помилками, але українською. Тому що мені соромно розмовляти мовою людей, які знищують нашу державу.

Намагаюся підтримувати форму всіма можливими способами. Займаюся вдома та інколи виходжу з друзями пограти в футбол, щоб зовсім не забути, що таке м’яч. Кожного дня підтримую зв’язок зі своїми друзями, партнерами по команді. Це Мудрик, Судаков, Бондар, Трубін. Дізнаємося, у кого яка ситуація в місті. Навіть не можу уявити, яким буде український футбол після війни. Але скажу, що всі думки з цього приводу відійшли на другий план. Важко думати про футбол, коли ти знаєш, що щодня гинуть люди.

Перше, що зроблю після війни — обійму свою родину, побачусь з друзями, які зараз розкидані по всій країні. Напевно, буду частіше робити те, що раніше постійно відкладав на завтра. Адже ми зрозуміли те, що потрібно цінувати кожну хвилину мирного неба над головою. Я дуже пишаюся тим, що я українець. Думаю, що після нашої перемоги слова «я — українець» звучатимуть в усьому світі по-новому та дуже гордо. Хочеться звернутися до наших громадян. Вірте у нашу перемогу та нашу армію. Перемога обов’язково буде за нами, — сказав Бондаренко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть