Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олексій Михайличенко: «Били росіян і битимемо. Це хвора нація»

2022-04-10 18:33 Легендарний український футболіст, перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко висловив свою думку про те, що ... Олексій Михайличенко: «Били росіян і битимемо. Це хвора нація»

Легендарний український футболіст, перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко висловив свою думку про те, що відбувається в Україні.

Алексей Михайличенко

— Неможливо сказати одним реченням, що таке війна. Дуже неспокійно за своїх близьких, за свою країну, за своїх дітей та друзів. Ця небезпека відчувається скрізь. Упевнений, що ми дуже сильна нація, і це подолаємо. Били росіян і битимемо. Це хвора нація. Вони відмолюватимуть свої гріхи не десятками, а сотнями років. Я, моя мати та старший син залишилися тут. Дружина із молодшим сином поїхали закордон. Я відчуваю, що сьогодні маю бути тут.

Мені дзвонили з Грузії, Шотландії, Італії, Америки та пропонували допомогу. У нас сьогодні велика колаборація з УЄФА та ФІФА. Багато гуманітарної допомоги. Я навіть не очікував, що футбольна спільнота буде так активно задіяна у допомозі українцям. У нас є великий шанс потрапити на ЧС-2022. Якщо вдасться, то це буде дуже добре, не лише зі спортивної точки зору, а й з моральної.

Висловлюю повагу та подяку нашим військовим. Бажаю всім повернутися у мирне життя здоровими. Низький уклін, — сказав Михайличенко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть