Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мирча Луческу: «Я розмовляв з Пепом і вдячний йому за готовність зіграти матч»

2022-04-11 18:09 Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу повідомив про можливість зіграти проти «Манчестер Сіті». Мирча Луческу (фото: gettyimages.com) ... Мирча Луческу: «Я розмовляв з Пепом і вдячний йому за готовність зіграти матч»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу повідомив про можливість зіграти проти «Манчестер Сіті».

Мирча Луческу (фото: gettyimages.com)

— Ми хочемо зіграти не тільки з «Манчестер-Сіті», ми відкриті для запрошень і від інших клубів в Англії, оскільки це одна з країн, яка засуджує цю війну. Я розмовляв з Пепом і вдячний йому за готовність зіграти матч, але все залежатиме від графіка «містян».

Це не про футбол, футбол — це просто наш «транспортний засіб». Запрошення — це знак для тих, хто в Україні, і для тих, хто воює або страждає, для тих, хто мусить ховатися від обстрілів. Це не просто гра. Якщо ви відвідуєте такий матч, ви демонструєте, що не байдужі до того, що відбувається.

Моя мрія — зіграти в усіх країнах, які підтримали український народ в ці часи. Не можна нічого забувати. Не можна повертатися до нашого повсякденного життя і забувати про Україну. Даруйте надію та втіху людям в Україні, — сказав Луческу ВВС.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть