Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Юрій Вернидуб про Рафаїлова: «Хвора біомаса. Накрав в Україні на будиночок в Геленджику та квартирку в Краснодарі, а зараз таке

2022-04-13 15:05 Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб, який воює на півдні України, в інтерв’ю Youtube-каналу Pressing прокоментував риторику колишнього генерального ... Юрій Вернидуб про Рафаїлова: «Хвора біомаса. Накрав в Україні на будиночок в Геленджику та квартирку в Краснодарі, а зараз таке

Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб, який воює на півдні України, в інтерв’ю Youtube-каналу Pressing прокоментував риторику колишнього генерального директора «Зорі» Сергія Рафаїлова, котрий, зокрема, називає українців укронацистами, а вторгнення Росії — звільненням.

Юрий Вернидуб

— Як ви стільки років працювали з таким д########м?

— Я прочитав його пости і випав в повний осад. Це хвора людина. КДБіст, чи хто він там. Комуністичний партійний працівник. Хвора, стара людина, у якої ні розуму, нічого. Це не людина. Це біомаса, яка в Україні заробила те, що має. Скільки він грошей вкрав, у тієї ж «Зорі». Побудував собі хрін знає що, а зараз таке говорить. Просто хвора людина.

А коли він прийшов в команду, то навіть не знав, скільки на полі має знаходитися футболістів. Він раніше працював у мініфутболі. Якось замовив нам автобус на виїзд всього на 20 осіб. Хвора людина, що тут можна говорити. 18 — це тільки футболісти. А скільки ще персоналу. В результаті додатково замовляли Sprinter.

А потім він подумав: все добре, чому не вкрасти? Там вкрав, там вкрав. Нормально накрав — будиночок в Геленджику, квартирка в Краснодарі. Зять, син — всіх забезпечив. Тому його й поперли.

Хоча спочатку він там щось про мене розказував. Я за кожну копійку можу відзвітуватися перед президентом клубу і будь-яким футболістом. Заборгованості переді мною отримав в останню чергу, коли вже пішов з команди. Тому я спокійно до цього відношуся і навіть не хочу про нього говорити. Про таких індивідуумів краще не говорити.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть