Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Андрій Шахов: «На нашу землю повернеться мир, і юнаки «Динамо» зроблять свій внесок у перемоги першої команди»

2022-04-15 16:30 Відомий український журналіст Андрій Шахов впевнений, що попри виліт юнацької команди «Динамо» зі своєї Ліґи чемпіонів ... Андрій Шахов: «На нашу землю повернеться мир, і юнаки «Динамо» зроблять свій внесок у перемоги першої команди»

Відомий український журналіст Андрій Шахов впевнений, що попри виліт юнацької команди «Динамо» зі своєї Ліґи чемпіонів після поразки (1:2) від «Спортинґу», «біло-блакитні» заслуговують на найкращі слова підтримки.

Андрій Шахов

«В жодному разі не можна кидати каміння у город хлопців. Вони великі молодці! Вони провели класний євросезон, і велика їм подяка за нього, за подаровану радість від розгромних перемог над «Баварією», «Бенфікою», «Барселоною» у груповому турнірі. Дякуємо і за мужність, виявлену в матчах з «Депортіво» та «Спортінґом», особливо в останньому, з урізаною та неповноцінною підготовкою. Дуже сподіваємося, що на нашу землю повернуться мир і щастя, і ці безперечно талановиті молоді хлопці зроблять свій внесок у перемоги першої команди. Ну, а ігрова практика, що не кажіть, має колосальне значення», — написáв Шахов у свіжому номері журналу «Футбол».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть