Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олег Печорний: «Маркевичу краще закрити рота і сидіти в теплому Львові. «Динамо» та УАФ самі розберуться»

2022-04-18 15:53 Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний в коментарі 1927.kiev.ua розкритикував екс-голову Комітету національних збірних команд УАФ ... Олег Печорний: «Маркевичу краще закрити рота і сидіти в теплому Львові. «Динамо» та УАФ самі розберуться»

Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний в коментарі 1927.kiev.ua розкритикував екс-голову Комітету національних збірних команд УАФ Мирона Маркевича за його позицію, стосовно динамівських збірників:

Олег Печорный

— Я дуже прошу Маркевича закрити рота і не провокувати «Динамо» і УАФ — вони самі розберуться. Добре розмірковувати про такі теми, сидячи в теплому Львові.

Коли бомбардували Київ, Бучу, Гостомель — російські війська стояли за 15 кілометрів від столиці України, моя дружина виїжджала з Києва на Західну Україну під бомбардуваннями. Там з них взяли 1800 грн за одну ніч — жінка і двоє дітей. Тепер, вони безкоштовно живуть в Румунії і харчування теж безкоштовне. Такий ось патріотизм ми побачили.

Тому Мирону Богдановичу краще сидіти в теплому Львові і мовчати. В час, коли Україна воює з ворогом — всі об'єднуються, а він провокує «Динамо» та УАФ. Зараз зовсім не підходячий момент, м'яко кажучи, провокувати на конфлікт.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть