Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Рустам Худжамов: «Якщо ситуація в Україні стане критичною, повертатимемося і братимемо в руки зброю»

2022-04-19 19:23 Тренер воротарів "Полісся" Рустам Худжамов розповів, як клуб допомагає воїнам ЗСУ, а також зізнався, що готовий ... Рустам Худжамов: «Якщо ситуація в Україні стане критичною, повертатимемося і братимемо в руки зброю»

Тренер воротарів "Полісся" Рустам Худжамов розповів, як клуб допомагає воїнам ЗСУ, а також зізнався, що готовий зі зброєю в руках захищати Україну.

Рустам Худжамов

— У нас футболісти займаються самі. Нам потрібно було в Туреччині закупити для лікаря, який колись працював у збірній, певні медикаменти, щоб він почав оперувати: поранених, військових, цивільних. Він скинув мені список, що йому потрібно, я написав у нашу групу з хлопцями, вони скинулися, я поїхав — і ми передали через наше посольство в Туреччині, тоді ми це змогли зробити.

Після того, коли мене чи кого просять, усі кооперуються та допомагають. Я думаю і знаю, що хлопці ще й окремо допомагають у всіх напрямках. Якщо ситуація, не дай Боже, стане критичною в Україні, ми все одно в резерві повертатимемося і братимемо зброю в руки, — сказав Худжамов.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть