Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вiктор Циганков: «Ми обов’язково переможемо! I нічого не буде забуте»

2022-04-21 16:17 Вінгер київського «Динамо» Вiктор Циганков в коментарі Prima TV поділився емоціями від перших матчів європейського благодійного ... Вiктор Циганков: «Ми обов’язково переможемо! I нічого не буде забуте»

Вінгер київського «Динамо» Вiктор Циганков в коментарі Prima TV поділився емоціями від перших матчів європейського благодійного турне «біло-синіх» та звернувся до українців.

Виктор Цыганков (фото: fcdynamo.kiev.ua)

— Мета благодійних матчів «Динамо» — зібрати кошти для нашої країни, для Збройних Сил України та допомогти людям, які залишилися без домівок, без їжі та без води. Усі кошти підуть для них.

Виходячи на поля різних країн, чи відчуваєте ви підтримку українців?

— Ми постійно відчуваємо підтримку кожного українця, навіть якщо він не на трибунах. Відчуваємо, що ми потрібні Україні і ми всі одне ціле. Де б ми не грали, завжди бачимо українські прапори, і це дуже гріє душу.

Все, що ми робимо — це для наших людей. Намагаємося допомагати, чим можемо та вміємо. Тому граючи в футбол, збираємо кошти, щоб допомогти співвітчизникам.

Яке побажання ти б хотів передати Україні?

— Ми обов’язково переможемо! Нічого не буде забуте, але ми станемо лише сильнішими, я вірю в це та знаю це. Слава Україні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть