Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мілош Нінкович: «Коли переходив до «Динамо» — усі плакали»

2022-04-25 11:11 Екс-хавбек «Динамо» Мілош Нінковіч зізнався, чому не зміг розкритися в «Динамо» з перших днів. Артем Мілевський, Мілош Нінкович, Владислав ... Мілош Нінкович: «Коли переходив до «Динамо» — усі плакали»

Екс-хавбек «Динамо» Мілош Нінковіч зізнався, чому не зміг розкритися в «Динамо» з перших днів.

Артем Мілевський, Мілош Нінкович, Владислав Ващук

«Поки я у підлітковому віці грав за Чукарічкі, мене хотіли і Црвена Звезда, і Партизан, але на той момент вони не змогли виплатити мільйонну компенсацію, яку просив мій клуб.

Тоді надійшла пропозиція від київського Динамо. Мені було лише 18 років і моя мама не схотіла, щоб я їхав так далеко від дому. Через півроку мене знову запросили в Динамо і я погодився. Поїхати в Україну було непростим рішенням.

Коли я збирався йти, я пам’ятаю, як ми всі плакали вдома… Мама, тато, сестра і я. Я пішов і спочатку було дуже важко. Я був молодий, далеко від сім’ї. А Київ — це місто з величезною кількістю нічних клубів і, треба сказати, красивих дівчат. Багато чого відволікало мене від футболу на початку, і мені знадобилося три роки, щоб вписатися і почати демонструвати хороші результати», — цитує Нінковіча Blic.Sport.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть