Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Ніякого голосування «за чемпіонство «Шахтаря» не було! Це дешева клоунада від журналіста одного відомого каналу», — журналiст

2022-04-26 17:11 Журналіст Кирило Крижанiвський прокоментував інформацію колеги Бурбаса про визнання «Шахтаря», «чемпіоном» України 2021-2022 рокiв. Кирило Крижанiвський ... «Ніякого голосування «за чемпіонство «Шахтаря» не було! Це дешева клоунада від журналіста одного відомого каналу», — журналiст

Журналіст Кирило Крижанiвський прокоментував інформацію колеги Бурбаса про визнання «Шахтаря», «чемпіоном» України 2021-2022 рокiв.

Кирило Крижанiвський (фото: facebook.com)

«Ніякого голосування «за чемпіонство «Шахтаря» не було!

Є пункт 8 статті 22 регламенту УПЛ, згідно якого «у випадку дострокового завершення змагань на підставі відповідного рішення Дирекції, визначення призерів та місць команд у турнірній таблиці чемпіонатів здійснюється відповідно до турнірного положення команд, яке вони займають на дату такого завершення».

Всі ці маніпуляції щодо «Динамо» проголосувало за чемпіонство «Шахтаря» — це дешева клоунада від журналіста одного відомого телеканалу.

Чемпіона не буде, медалей не буде, було лише затвердження місць у турнірній таблиці для єврокубків», — написа́в Крижанiвський в Телеграмi.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть