Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олександр Караваєв: «ЗСУ надають нам сил»

2022-04-27 16:45 Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував перемогу киян (3:2) над «Боруссією» Дортмунд у благодійному матчі. Олександр Караваєв Олександр Караваєв: «ЗСУ надають нам сил»

Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував перемогу киян (3:2) над «Боруссією» Дортмунд у благодійному матчі.

Олександр Караваєв

— Нам дають сил ЗСУ, наші волонтери, ті, хто боронять нашу країну. Коли ми заходимо в інтернет, читаємо новини, звісно, кожного дня ми чекаємо, що настане мир. Але коли ми бачимо, що наші воїни так мужньо захищають нашу країну і виборюють кожен клаптик нашої землі, це надає нам сил. Якщо вони це можуть, значить нам буде ще легше робити свою справу, тому що ми знаємо, що в нашого народу є така сила, така міць.

Якщо говорити по матчу, то зі сторони здалося, що вам доволі легко вдалося здолати «Боруссію»…

— Багато чого можна сказати, але, перш за все, відзначу, що «Боруссія» як сама грала, так і нам дозволяла. У нас було величезне бажання здобути перемогу, показати красиву видовищну гру. Суперник же, розуміючи, що це благодійний матч, можливо, не грав на сто відсотків своїх можливостей. Але, все одно, у «Боруссії» гравці дуже високого рівня, і легко з ними точно не було.

Це був четвертий матч із серії благодійних. Чи відчуваєте, що реально цим допомагаєте Україні?

— Так, відчуваю, тому що бачу, скільки людей приходить, особливо наших співвітчизників. Сьогодні побачили на табло суму, яку вдалося зібрати завдяки цьому поєдинку, і вона приємно здивувала. Тож ми раді, що таким чином можемо допомагати своїй країні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть