Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шевченко і (не)придбання «Пескари». Циганик розповів усі деталі резонансної історії

2022-05-07 14:01 Ігор Циганик спростував інформацію, яка нещодавно з’явилася в італійських ЗМІ, про те, що Андрій Шевченко може придбати футбольний ... Шевченко і (не)придбання «Пескари». Циганик розповів усі деталі резонансної історії

Ігор Циганик спростував інформацію, яка нещодавно з’явилася в італійських ЗМІ, про те, що Андрій Шевченко може придбати футбольний клуб «Пескара».

Ігор Циганик

«Шевченко придбає „Пескару“? Це абсолютна маячня. Розкажу історію. Шевченко справді їздив на консультації до офтальмолога у „Пескарі“. Але так вийшло, що у літаку він зустрівся з журналістом, який його помітив і чомусь вирішив собі вигадати про придбання клубу та почав розпускати такі чутки по Італії. Спростування? Це навіть ніхто не спростовував. Просто усі посміялися над цим і на тому закінчилося.

Я зателефонував Шевченку, він каже: «Ігор у мене ніяких футбольних думок, я не готовий зараз говорити ні про футбол, ні про які футбольні перспективи, ні про що». Зараз, на даному етапі, його більше цікавлять гуманітарні проблеми України. Тобто про те, як допомогти Україні, українцям, які перебувають за межами України, ЗСУ. Усі думки у нього зараз пов’язані з тією ситуацією, яка є в Україні, і він намагається чимдуж допомогти. Ніяких футбольних моментів у нього зараз немає у голові і не може бути», — сказав Циганик.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть