Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Англійський кореспондент — про інтерес «Тоттенгема» до Забарного

2022-06-14 17:44 Журналіст football.london Аласдер Голд у відео на своєму YouTube-каналі розповів про трансферні бажання «Тоттенгема». «Шпори» шукають підсилення у центр ... Англійський кореспондент — про інтерес «Тоттенгема» до Забарного

Журналіст football.london Аласдер Голд у відео на своєму YouTube-каналі розповів про трансферні бажання «Тоттенгема». «Шпори» шукають підсилення у центр захисту і з цією метою вони хотіли підписати центрального захисника «Інтера» Алессандро Бастоні. Але заяви агента чемпіона Європи свідчать, що його трансфер виключений.

Ілля Забарний. Фото: gettyimages.com

Тому «Тоттенгем» звернув свою увагу на гравця «Динамо» та збірної України Іллю Забарного. Англійський кореспондент, якому було непросто вимовити прізвище українського оборонця, розповів про ситуацію:

«Нове для вас, про що я дізнався цього тижня, що шпори дуже уважно придивляються до 19-річного гравця збірної України — я хочу, щоб його ім’я було правильно — Ілля Забарний. Чесно кажучи, його дуже високо оцінюють, незважаючи на те, що мені важко вимовити його ім’я. Деякі клуби розглядають його, як велику потенційну зірку. 19-річний, правий центральний, але може зіграти також і лівого центрального», — сказав Голд.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що «Динамо» не відпустить Забарного дешевше, ніж за 30 млн євро.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть