Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Разван Луческу: «Пристрасть і боротьба за життя стимулюють батька»

2022-06-16 14:29 Головний тренер ПАОК Разван Луческу розказав, що пережив його батько, коуч «Динамо» Мірча Луческу, після повномасштабного вторгнення ... Разван Луческу: «Пристрасть і боротьба за життя стимулюють батька»

Головний тренер ПАОК Разван Луческу розказав, що пережив його батько, коуч «Динамо» Мірча Луческу, після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Мірча і Разван Луческу

«Це було дивно, оскільки сталося в ніч перед матчем Ліги конференцій (24 лютого ПАОК приймав „Мідтьюлланн“ у ЛК). Для нас це був дуже важливий матч. З історичним зарядом. ПАОК вперше вийшов у чвертьфінал. Я думав про цю гру цілий тиждень. І раптом почути таке — росіяни вдерлися в Україну, коли там мій тато. Це було важко, дуже важко.

Я з ним розмовляв. Він мені сказав, що знає, що це сталося, але нічого небезпечного біля нього немає. Звісно, ​​вже після того, як почалося божевілля, він повернувся додому (в Румунію — прим.). Спочатку він говорив, що залишиться, але нарешті поїхав. Дорога була важкою, бо він їхав на машині.

Були напружені моменти, але я мовчав, бо знаю його. Таке трапляється з ним не вперше. Те саме сталося й у 2014 році. Він вважав за краще залишитися, щоб надіслати повідомлення, що ми залишимося та будемо битися. Так він робив тоді, так робить і зараз.

Сьогодні вранці о 5-й він з тренерським штабом, гравцями та персоналом виїхав зі Снагова (Румунія — прим.), разом із ними їде до Києва. Підготовка до сезону розпочнеться в Києві та триватиме 6-7 днів. 24-го він виїжджає до Швейцарії. Вони повернуться і полетять до Швейцарії. Він це робить, щоб показати, що він там, разом з людьми.

Пристрасть і боротьба за життя стимулюють його. Відмовившись та залишившись вдома, ймовірно, він повільно втратить енергію. А так він відчуває себе молодим, сильним, бойовим. Я зустрів його опівдні, і це все, про що він говорив. Він думав про тренування», — сказав Луческу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть