Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Владислав Ващук: «Никогда не жалел о переходе в «Спартак», «Динамо» я был не нужен»

2022-12-04 13:33 Бывший футболист киевского «Динамо» и сборной Украины Владислав Ващук рассказал о своем переходе в «Спартак» после ... Владислав Ващук: «Никогда не жалел о переходе в «Спартак», «Динамо» я был не нужен»

Бывший футболист киевского «Динамо» и сборной Украины Владислав Ващук рассказал о своем переходе в «Спартак» после 10 лет в «Динамо».

Владислав Ващук (фото: 1927.kiev.ua)

«Динамо» я был не нужен, мне только «Спартак» предложил перейти к ним. Я никогда не жалел об этом решении, так должно было быть. Это было очень тяжело сделать, принять, но я понимаю, что это верное решение на тот момент.

Возвращение в «Динамо» после «Спартака»? Если бы я думал о болельщиках «Динамо», то можно было бы не переходить. Я хотел играть в футбол. Мне позвонили по телефону от президента клуба, и я решил, что после «Черноморца» я возвращаюсь в «Динамо».

Партнеры по команде поддерживали и на базе, все были рады, что я пришел, и главный тренер — тоже. Без Демьяненко это не прошло бы«, — сказал Ващук.

Лучший комментарий

Alehandr-Santino
Александр Давыдов - Наставник
04.12.2022 14:29
І знову брехня . Нагадаю до того коли Ващук отримав травму в 2002 році в Донецьку коли цинічно зломали в одному матчі його і Федорова і при цьому Головко тоді був травмовани,й то він був КАПІТАНОМ ДИНАМО. З тої плеяди зоряної Команди 1997-99 років залишився він -Дмитрулін-Белькевич-Хацкевич-Шовковський і травмований Головко. То саме Ващук був капітаном підмінявши Головка. Він був потрбний і на його чекали в Динамо. Бо під Лігу Чемпіонів купили тільки одного захисника Хорвата Горана Сабліча. І ту лігу Чемпіонів 2002-03 років у нас в захисті грали Сабліч і вимушений був грати і Горан Гавранчіч і навіть Тіберіу Гіоане виходив грати центрального захисника в Ньюкаслі. Тому захисників нам такого рівня і досвіду не вистачало. Хай краще Ващук зізнається коли і де він дав згоду на перехід до спартачів. А діло було на весілі Дмитра Парфьонова гравця збірної України і спартачів в Одесі. Тоді приїхали на весілля до південої Пальміри -Романцев і декілька провідних гравців спартачів з Тітовим. Був там запрошений і Ващук. От тоді чи хильнувши трошки чи ні ,але саме там Ващука "завербували"-мов подивись в Київі і без тебе грають Лігу Чемпіонів. Мов Валерія Васильовича Лобановського вже немає, тож давай до нас -і гарантвали йому грати в основі коли він залікує травму. Так і сталось. Але саме ганебне те, що Ващук не просто перейшов до м"ясних ,а то що він цинічно на шару без грошової компенсації туди втік -даремно дістався москалям. Але в 2005 році ради Збірної України яка потребувала з досвідом гравців і мала виступати на Чемпіонаті Світу 2006 року його повернули - завдяки братам Суркісам які незважаючи на його ганебний вчинок простили йому давши можливістьзнову вдягнути футболку Динамо. Але вболівальники його не простили як і юрана свого часу. Але надо визнати при Лобановському Живому він був класним захисником і зробив багато колисті для нашого Динамо. Думмаю як би тоді був живий Лобановський-Ващук не рипнувся . Але як то кажуть друг пізнається в біді. Це клеймо на ньому буде тепер завжди.

Читать все комментарии (19)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть