Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Дієго Лонго: «Супряга місяцями стояв на місці в «Сампдорії»

2022-07-11 14:07 Колишній асистент Мірчі Луческу в «Динамо» Дієго Лонго поділився думкою, чому Владислав Супряга провалився в «Сампдорії». ... Дієго Лонго: «Супряга місяцями стояв на місці в «Сампдорії»

Колишній асистент Мірчі Луческу в «Динамо» Дієго Лонго поділився думкою, чому Владислав Супряга провалився в «Сампдорії».

Дієго Лонго і Мірча Луческу (фото: fcdynamo.kiev.ua)

«Він талановитий, але місяцями стояв на місці. Не знав мову. До того ж він інтроверт. Йому знадобилося пів року на адаптацію, лише після цього він почав займатися підготовкою. Потім йому довелося вивчити англійську мову, тому що якщо ти нічого не розумієш, важко виконувати вимоги тренера», — сказав Лонго в коментарі La Repubblica.

Кращий коментар

auto-karl-fernandovich
Карл Фернандович Мицельмахер - Эксперт
11.07.2022 14:55
Очередной вброс о Супряге. Он не мог не провалиться в Сампдории. Это было понятно любому кто хоть немного разбирается в футболе. И английский, который он якобы выучил за пол года что невозможно в принципе даже для того кому языки даются, здесь ни при чем. В футбол надо уметь играть на определённом уровне чтобы не провалиться в серии А. Супряга на таком уровне играть не умеет.

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть