Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Стало відомо, на який термін вибув Владислав Супряга

2022-08-01 19:02 Агент нападаника «Динамо» Владислава Супряги Олександр Яковенко в коментарі програмі «Чистий підкаст» розповів про травму форварда. ... Стало відомо, на який термін вибув Владислав Супряга

Агент нападаника «Динамо» Владислава Супряги Олександр Яковенко в коментарі програмі «Чистий підкаст» розповів про травму форварда.

Владислав Супряга

— Відновлення Владислава залежатиме від того, що скаже хірург. Попередньо — це кілька місяців. Десь два-три. Супрягу турбує тазостегновий суглоб. Йому ще рік тому сказали, що можна розглянути варіант із операцією, щоб не було дискомфорту, і він міг грати без обмежень. Влад тоді вирішив, що ще не час, хотів грати та розвиватися. Нині він уже вирішив зробити операцію. Він почав передсезонну підготовку і добре показав себе в спарингах, але потім почав відчувати біль, — сказав Яковенко.

Кращий коментар

zarubin
Сергій Зарубін - Старожил
01.08.2022 21:19
Занесіть йому гітару до лікарні. У хлопця ж на лобі написано- вилитий Хуліл Іглесіас. (Це не жарт з претензією на вульгарність. Хто не знає- Хуліо Іглесіас був воротарем Реалу і під час лікування травми йому до лікарні принесли гітару.)

Читати всі коментарі (1)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть