Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Владислав Дубінчак: «Не можу назвати причину поразки, я сам не розумію...»

2022-09-16 00:34 Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак в ефірі МЕГОГО прокоментував підсумок матчу 2-го туру Ліги Європи проти АЕКа. ... Владислав Дубінчак: «Не можу назвати причину поразки, я сам не розумію...»

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак в ефірі МЕГОГО прокоментував підсумок матчу 2-го туру Ліги Європи проти АЕКа.

Владислав Дубінчак

— Владиславе, чому сьогодні команда програла?

— Не можу назвати причину, я сам не розумію, і ми в команді не розуміємо. Напевно, психологічний стан, зараз є якась проблема в команді, проблема психологічного характеру. По бажанню, по грі немає проблем, а психологічно ми змучені, вимотані. Не знаю. Ситуація важка. Сподіваюсь, перерва на матчі збірних нам допоможе і ми повернемось сильнішими.

— Другий тайм ви заграли краще. Що відбулось у перерві?

— Нічого не було надзвичаного. Ми розуміємо ситуацію, розуміємо, що повинні обігрувати такі команди і здобувати очки. Повторюсь, ситуація важка і ми будемо виходити з неї. Надіюсь, що наші вболівальники ще будуть радіти нашим перемогам.

— Наскільки сьогодні стан поля заважав розвивати атаки?

— Поле важке, був дощ. По бровках поле було залите водою.

— Яка комунікація у вас відбувається з Луческу? Що він вам говорить?

— Він прогнозував після матчу з «Бенфікою» такий спад, сказавши, що буде важка ситуація після другої гри на виїзді. Наш головний тренер — досвідчена людина, він розуміє ситуацію. Луческу сказав, що після паузи ми зробимо крок вперед, тому я сподіваюсь, що все буде добре. Наші перемоги ще попереду.

Кращий коментар

auto-edo2
Edo II - Старожил
16.09.2022 00:48
Никогда за всю историю у Динамо не было 6 поражений в 7 стартовых матчах сезона. НИ-КОГ-ДА. Это не игроки. Это просто мерзкие твари. Отправьте их на фронт, пожалуйста. Просто окопы рыть и под обстрелами посидеть. За такие деньги - так позорить клуб, срать на своих болельщиков. Это позор. Болею с 1975 года. Никогда не было так стыдно за этих зажравшихся недоигроков. Можно слуайно проиграть в 2-3 матчах. Но в 6 из 7? Просто мерзость, а не игроки.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть