Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Петраков: «Вони знову хочуть, щоб я пішов» (ВІДЕО)

2022-09-28 09:38 Польські ЗМІ опублікували відео самого початку прес-конференції головного тренера збірної України Олександра Петракова після вчорашнього матчу ... Олександр Петраков: «Вони знову хочуть, щоб я пішов» (ВІДЕО)

Польські ЗМІ опублікували відео самого початку прес-конференції головного тренера збірної України Олександра Петракова після вчорашнього матчу Ліги націй із Шотландією (0:0).

Олександр Петраков. Фото — uaf.ua

Насамперед наставника української національної команди запитали щодо його подальшої роботи на займаній посаді та контракту з УАФ.

Петраков у відповідь спочатку сказав «Без коментарів». А через кілька секунд, звернувшись до прес-аташе збірної України Олександра Гливінського, який вів прес-конференцію, додав: «Вони знову хочуть, щоб я пішов».

Також звернула на себе тривалість паузи, яку взяв Петраков після прохання підвести підсумки матчу, що завершився.

Кращий коментар

auto-bysh2
Bysh - Опытный писатель
28.09.2022 10:14
Головний тренер збірноі Украіни не має права вести себе на прес-конференціі як ображений хлопчисько. Потрібно вміти тримати удар, мати гідність і не демонструвати свою невихованість і відсутність загальної культури. Здається Петраков так і не зрозумів, що він публічна особа і представляє Украіну, а не просто себе. Відверто кажучи, іноді буває просто соромно за його слова і поведінку. Не потрібно корчити з себе героя, збірна завдання не виконала, потрібно вибачитись і гідно піти.

Читати всі коментарі (26)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть