Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

В’ячеслав Шевчук: «Брат разом зі своїм батальйоном та «Азовом» захищали Маріуполь, про звільнення з полону я дізнався 31 грудня»

2023-01-04 12:39 Спортивний директор «Вереса» В’ячеслав Шевчук розповів про свого брата, який потрапив у полон в кінці травня ... В’ячеслав Шевчук: «Брат разом зі своїм батальйоном та «Азовом» захищали Маріуполь, про звільнення з полону я дізнався 31 грудня»

Спортивний директор «Вереса» В’ячеслав Шевчук розповів про свого брата, який потрапив у полон в кінці травня разом з іншими захисниками «Азовсталі» — його звільнили 31 грудня.

В'ячеслав Шевчук

— Війна застала мого брата в Маріуполі. Він разом зі своїм батальйоном прикордонників і бійцями «Азова» захищав місто. Згодом вони передислокувалися на «Азовсталь». Сергій одним із останніх здався в полон, тому що команда відтягнути на себе війська ворога була виконана і захищатися від переважаючих сил противника більше не мало сенсу.

— Чи спілкувалися ви з братом, коли він був у полоні?

— Ні, росіяни не давали йому можливості говорити по телефону. Я дізнавався про його стан і де він знаходиться від прикордонників, яких звільняли з полону. Спочатку він перебував у колонії для військовополонених в Оленівці, саме тоді, коли її обстріляли. Слава Богу, він залишився в живих. Останнім місцем його дислокації була Волгоградська область. Про його звільнення я дізнався 31 грудня, коли побачив Сергія на фото серед інших звільнених.

— Уже встигли з ним поспілкуватися?

— Так, ми постійно на зв’язку. У Сергія велика родина, він батько чотирьох дітей. Ми все дуже турбувалися про нього. Нині він перебуває в лікарні. Я повністю займатимуся його лікуванням. Брата чекає на довгий етап відновлення, тому що його організм сильно пошкоджений. Сергій у полоні схуд на 30 кілограмів, протягом півроку у нього були зламані ребра, пошкоджені внутрішні органи, були проблеми із зубами. Таке відчуття, що він повернувся з концтабору.

Кращий коментар

auto-shapych
Shapych - Эксперт
04.01.2023 14:36
Він насправді повернувся з концтабору... Дай Боже, йому відновити здоров'я.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть