Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Суркіс привітав Віталія Буяльського з ювілеєм

2023-01-06 13:58 Сьогодні виповнюється 30 років півзахисникові київського «Динамо», найкращому гравцю минулого року за підсумками опитування вболівальників Віталію ... Ігор Суркіс привітав Віталія Буяльського з ювілеєм

Сьогодні виповнюється 30 років півзахисникові київського «Динамо», найкращому гравцю минулого року за підсумками опитування вболівальників Віталію Буяльському.

Віталій Буяльський

З днем народження ювіляра привітав особисто президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс.

Дорогий Віталію!

Від імені всіх динамівців та мене особисто вітаю тебе з першим дорослим ювілеєм, який ти зустрів у почесному статусі кращого гравця року!

Щиро вдячний за твій особистий внесок у перемоги та досягнення команди за останні роки. З талановитого капітана молодіжної команди, який лише подавав надії на успішну дорослу кар’єру, ти перетворився на одного зі справжніх лідерів «Динамо» на полі, з кожним роком лише прогресуючи та вдосконалюючи свою майстерність.

Упевнений, що ти здобудеш ще безліч перемог та трофеїв разом із «Динамо», підкориш не одну футбольну вершину! Окрім цього бажаю міцного здоров’я, щастя твоїй родині та, звісно, якнайшвидшої перемоги та миру нашій країні!

 

Президент ФК «Динамо»

Ігор Суркіс

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Тібо Куртуа: «Великий Лунін» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть